«Παγιδευμένοι» – spoiler: Η φωτογραφία που ταράζει τα νερά και τα μυστικά που θα οδηγήσουν τον «Σπύρο» στα άκρα
Tv Spoilers

«Παγιδευμένοι» – spoiler: Η φωτογραφία που ταράζει τα νερά και τα μυστικά που θα οδηγήσουν τον «Σπύρο» στα άκρα

«Παγιδευμένοι» – spoiler: Η φωτογραφία που ταράζει τα νερά και τα μυστικά που θα οδηγήσουν τον «Σπύρο» στα άκρα

Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας

Μία από τις νέες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που έχει ξεχωρίσει από την πρεμιέρα το τηλεοπτικό κοινό είναι οι «Παγιδευμένοι», με τον κόσμο των social media να παραληρεί σε κάθε εμφάνιση του εισαγγελέα «Δημήτρη Μαρκέτου», τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης και να αναζητά εναγωνίως τον δολοφόνο της «Μυρτούς Ροδίτη».

Πρόκειται για μια σειρά που κρατά εξ΄αρχής αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κερδίζει μέρα με τη μέρα fans, οι οποίοι μάλιστα την έχουν κατατάξη και στις πρώτες θέσεις των trends στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, η αδερφή της δολοφονημένης και δικηγόρος, Άννα, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει αν δολοφόνος είναι ο «Θοδωρής Μαρκέτος», αδερφός του εισαγγελέα και γιος του «Σπύρου Μαρκέτου», διοικητή του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ανακαλύπτει τη δεύτερη ζωή της Μυρτούς, αλλά και το γεγονός ότι γνωριζόταν με τον «Σπύρο Μαρκέτο», τη στιγμή που εκείνος καταθέτει στην αστυνομία ότι δεν την έχει δει ποτέ.

Άπαντες αναμένουν με αγωνία τι πρόκειται να συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας και το ZNEWS είναι εδώ για να σας δώσει λεπτομέρειες!

Την ώρα λοιπόν που ο «Σπύρος Μαρκέτος», διοικητής του τμήματος Ανθρωποκτονιών, βρίσκεται στην Αστυνομία και αρνείται ότι γνωρίζει τη Μυρτώ, η «Άννα Ροδίτη», ανακαλύπτει στο αμάξι της αδερφής της μια φωτογραφία που θα αλλάξει τις ισορροπίες και φυσικά τις εξελίξεις!

Η «Άννα», κάνει τα πάντα για να αποκαλύψει την αλήθεια, την ίδια στιγμή που ο «Σταύρος» προσπαθεί για την προφυλάκιση του «Θοδωρή Μαρκέτου».

Όπως αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης, η «Μυρτώ» είχε κρυφή ζωή, κρυφό εραστή, αυτοκίνητο για το οποίο δεν γνώριζε κανείς, αλλά και πολλά χρήματα και κοσμήματα κρυμμένα στην ντουλάπα της.

Η «Άννα» και ο εισαγγελέας «Δημήτρης», συνεργάζονται για να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο και θα φτάσουν σε αποκαλύψεις που κανείς δεν περιμένεί.

Τα μυστικά που κρύβει ο Σπύρος τον βαραίνουν τόσο πολύ που δεν αποκλείεται να τον δούμε να φτάνει στα άκρα!