Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ο μυστικός αρραβώνας, η εξάμηνη παραμονή στο Ιράν και οι κακοποιητικές συμπεριφορές
Πρωινές εκπομπές

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ο μυστικός αρραβώνας, η εξάμηνη παραμονή στο Ιράν και οι κακοποιητικές συμπεριφορές

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ο μυστικός αρραβώνας, η εξάμηνη παραμονή στο Ιράν και οι κακοποιητικές συμπεριφορές

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα στη «Super Κατερίνα»

Για την απόφασή του να μετακομίσει στο Ιράν για χάρη μιας δουλειάς, τον μυστικό αρραβώνα που είχε κάνει κάποια χρόνια, αλλά και την «Άγρια Γη», τη σειρά την οποία απέρριψε, μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είχαμε προχωρήσει σε συζητήσεις για να είμαι φέτος στην “Άγρια Γη” απλώς αισθάνθηκα ότι δεν ήταν η στιγμή. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να δώσω πολλά περισσότερα ως ηθοποιός σε κάποιον άλλο ρόλο» δηλώνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Για την πρόταση από το Ιράν και τη σειρά Salman Farsi, στην οποία πρωταγωνιστεί, απάντησε: «Όταν κάναμε τα Μυστικά της Εδέμ, με πήραν κάποια στιγμή από την εταιρία παραγωγής και μου είπαν ότι, επειδή η σειρά θα προβληθεί και στο Ιράν, ήθελαν να κάνω ένα σποτάκι, να πω μια φράση στα περσικά για να το παίξουν εκεί και να αρέσει στον κόσμο. Κάποια στιγμή δέχθηκα κάποιο mail που έλεγε ότι επιθυμούμε τη συνεργασία μαζί σας για το τάδε project».

«Εγώ στην αρχή σκέφτηκα ότι θα θέλουν να κάνουμε κάποιο δοκιμαστικό αλλά τελικά με ήθελαν κανονικά για ρόλο. Όμως μου είπαν ότι το θα πρέπει να έρθετε και να μείνετε εδώ στο Ιράν. Ξεκινήσαμε για 3 μήνες και τελικά έγιναν 6», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές και αν ποτέ έχει υποστεί, δήλωσε: «Το αναγνωρίζω, το καταλαβαίνω, είναι ανθρώπινο αλλά δεν το δικαιολογώ. Αφού έχεις αναλάβει αυτόν τον ρόλο, να είσαι καπετάνιος, πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Σίγουρα έχω δεχθεί φλερτ, το οποίο το θεωρώ εξίσου απαράδεκτο. Όταν με το “καλημέρα” και χωρίς να έχει αναπτυχθεί κάποια οικειότητα ο άλλος σου λέει: “έλα να πάμε για ένα ποτό να σου πω τι σκέφτομαι για τον ρόλο…”, εκεί νομίζω ότι θέλει μια προσοχή».

Για τον μυστικό αρραβώνα που έκανε πριν από αρκετά χρόνια, τόνισε: «Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί εμπλέκονται κι άλλοι άνθρωποι αλλά ισχύει».