Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» του Chase αποκαλύπτεται – «Είμαι μόνος και το ευχαριστιέμαι»
Νέα

Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» του Chase αποκαλύπτεται – «Είμαι μόνος και το ευχαριστιέμαι»

Πάνος Δημάκης: Το «Γεράκι» του Chase αποκαλύπτεται – «Είμαι μόνος και το ευχαριστιέμαι»

Τον λάτρεψε η Ελένη Μενεγάκη

Μία νέα γνωριμία έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη, καθώς είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Πάνο Δημάκη, τον αγαπημένο chaser, με το υποκοριστικό «Γεράκι»!

Ο Πάνος Δημάκης είναι από τους πιο συμπαθείς chasers του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου στο MEGΑ και αυτό συνέβη και στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να του βάλει δύσκολα με διάφορες ερωτήσεις που του έκανε κι εκείνον, να την αφήνει άφωνη με τις γνώσεις του.

Μία από τις αγαπημένες του στιγμές στο Chase είναι η είσοδος, με τον ίδιο να αναγνωρίζει πως είναι αρκετά… ψαρωτική για τους παίκτες.

«Οδηγούσα, με παίρνουν και ήμουν έτοιμος να πω ότι ήμουν διακοπές. Μου είπαν να μιλήσουμε για το οικονομικό και λέω “ποιο οικονομικό;”, γιατί δεν ήξερα το concept. Αλλά το λάτρεψα μόλις το έμαθα».

Ο Πάνος Δημάκης χάρηκε πολύ όταν έμαθε ότι παρουσιάστρια θα ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, την οποία γνώριζε από το Still Standing.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Δυστυχώς γιατί δεν έρχονται, φοβούνται! Φοβούνται την κάμερα, μη ρεζιλευτούν. Εγώ ποτέ δεν το είχα αυτό, είχα άγνοια κινδύνου», αποκάλυψε.

«Στο σχολείο δεν ήμουν το φυτό, που λέμε, ήμουν καλός μαθητής. Διάβαζα πολύ, δεν λεώ, αλλά τα έπιανα εύκολα. Στις Πανελλήνιες δεν αγχώθηκα. Μπήκα στην Αγγλική Φιλολογία. Μεταφράζω οικονομικά, νομικά και λογοτεχνία. Έχω μεταφράσει δύο βιβλία του Νίκου Καζαντζάκη».

Στις συντρόφους του εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι ο χαρακτήρας και όχι οι γνώσεις. Αυτή την περίοδο είναι μόνος του και όπως εξομολογήθηκε, το ευχαριστιέται.

«Θεωρώ ότι όντως οι διασπάσεις είναι πάρα πολλές, αλλά η σημερινή νεολαία έχει μεγάλη πρόσβαση στην πληροφορία που είναι αμαρτία πλέον να σου λένε δεν έχω χρόνο ή δεν μπορώ ή να μην τους νοιάζει».

Ο Πάνος Δημάκης μίλησε στην «Ελένη» για το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «17 Κλωστές», το οποίο αναφέρεται στην αληθινή ιστορία ενός εγκλήματος.

«Είναι περισσότερο ψυχολογικό κοινωνικό, γιατί περιγράφει πως μία κοινωνία μπορεί να οδηγήσει ένα άτομο στο έγκλημα», είπε.