Πάνος Ιωαννίδης: Αυτό είναι το χειρότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει φέτος στο MasterChef – Δεν πτοήθηκε ο Κουτσόπουλος
Νέα

Πάνος Ιωαννίδης: Αυτό είναι το χειρότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει φέτος στο MasterChef – Δεν πτοήθηκε ο Κουτσόπουλος

Πάνος Ιωαννίδης: Αυτό είναι το χειρότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει φέτος στο MasterChef – Δεν πτοήθηκε ο Κουτσόπουλος

Ο γοητευτικός σεφ μίλησε για τον διαγωνισμό μαγειρικής, για τους φιναλίστ και έπαιξε το παιχνίδι της «Τέλειας πίτσας»

Ο Πάνος Ιωαννίδης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την πορεία του MasterChef και τους παίκτες που έχουν φτάσει μέχρι την τελική τετράδα.

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα μέσα μου», απάντησε ο κριτής όταν η Κατερίνα Καραβάτου στάθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έχει στη συμπεριφορά του και στην άνεση που βγάζει πλέον μπροστά από τις κάμερες.

Ο τελικός του MasterChef 5 έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου και η παρουσιάστρια ζήτησε από τον Πάνο Ιωαννίδη να μάθει αν πίστευε ότι η Μαρίνα θα φτάσει στην τετράδα.

«Τα παιδιά που έρχονται το θέλουν πάρα πολύ και αυτό φαίνεται και βάζουν στόχο να φτάσουν στη νίκη. Η Μαρίνα είναι ένα από αυτά, μας το έχει αποδείξει, είναι πολύ συγκεντρωμένη και θέλει να πάει ψηλά.  Το MasterChef διαγωνιστικά δεν έχει καμία σχέση με εστιατόριο, άρα τα παιδιά που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, βρίσκουν άλλες πτυχές του εαυτού τους και της επαγγελματικής τους δύναμης. Μέσα στο παιχνίδι εξελίσσονται , μαθαίνουν περισσότερα και είναι ένα ζήτημα αντοχής. Δεν σημαίνει ότι ένας καλός μάγειρας μπορεί να αντέξει, όπως και ότι ένας που αγαπάει τη μαγειρική δεν θα μάθει και δεν θα προχωρήσει όσο ένας επαγγελματίας».

Ο Πάνος Ιωαννίδης έβγαλε το καπέλο στις γυναίκες που μπορούν παράλληλα και να μιλούν στην κάμερα και να μαγειρεύουν.

Όσον αφορά στη Μαργαρίτα: «Η Μαργαρίτα έχει χάρισμα. Έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει πιάτο από το πουθενά. Έχεις και τις αδυναμίες της, όπως όλοι οι παίκτες και όλο αυτό έχει να κάνει με τη στιγμή. Στην αρχή δεν μας έκανε εντύπωση, με το που μαγείρεψε μας τράβηξε την προσοχή από την πρώτη μέρα. Είδαμε φοβερά πιάτα από τη Μαργαρίτα».

Για τον Διονύση: «Είδαμε μια μεγάλη εξέλιξη, είναι σαν σφουγγάρι. Δεν επαναλαμβάνει τα λάθη του και είναι πολύ καλό στοιχείο που έχει. Είναι δυνατός μαγειρικά και μας το είχε δείξει από την αρχή του διαγωνισμού. ».

Αναφορικά με τον Αλέξανδρο: «Επέστρεψε δυνατός, αποφασισμένος, συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Πήγε κατευθείαν στον στόχο».

https://streamable.com/1g1equ

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το νέο του βιβλίο και επέλεξεε τα υλικά για την τέλεια πίτσα. Παράλληλα έπαιξε και ένα παιχνίδι ερωτήσεων.

Θα υιοθετούσε και το παρεό και το κολυμβητικό μαγιό. «Η αλήθεια είναι ότι το κοφτό μαγιό κάποτε βόλευε».

Ο Κοντιζάς είναι πιο family guy, θα κάνει τραπέζι με φαγητά της γυναίκας του, θα μπει και λίγο στην κουζίνα στο MasterChef, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραγγέλνει σουβλάκια και βρόμικα για έναν λόχο.

Το χειρότερο που δοκίμασε φέτος στο MasterChef ήταν το πιάτο του Κωστή με την τάρτα με κρέμα και ψάρι. «Όταν πήγαμε να το δοκιμάσουμε κοίταζα τον Λεωνίδα να δω αν θα το κάνει και το έβαλε όλο στο στόμα του». Και ο ζωμός χταπόδι του Σκορδάκη.

https://streamable.com/2vjthq