Πάνος Καλίδης: «Ακόμα και η “φύση του άντρα” είχε θέματα έξι μήνες μετά το Survivor»
Reality TV

Πάνος Καλίδης: «Ακόμα και η “φύση του άντρα” είχε θέματα έξι μήνες μετά το Survivor»

Πάνος Καλίδης: «Ακόμα και η “φύση του άντρα” είχε θέματα έξι μήνες μετά το Survivor»

Το ενδεχόμενο ενός Survivor All Star και το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν πάρει μέρος στο reality

Το φετινό Survivor και τις διαφορές που έχει με το περσινό, σχολίασε ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο τραγουδιστής μίλησε για το reality κομμάτι του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στην απόφαση της Σοφίας Μαργαρίτη να κηνηθεί νομικά εναντίον της Acun Media.

«Εγώ προσπαθούσα πάντα τις προστριβές που είχα με τους συμπαίκτες μου να τις λύνω πίσω από τις κάμερες περισσότερο. Είναι ένα reality το οποίο αν θες το δίνεις, αν δεν θες όχι. Όταν έρχονται οι κάμερες τις βλέπεις, αν θέλεις προχωράς σε κάτι που θέλεις να αναφέρεις, αλλιώς το σταματάς», δήλωσε αρχικά και σε ερώτηση για το Survivor All Star και αν έχει δεχθεί πρόταση, απάντησε:

«Δεν είναι ώρα να μιλήσω δημόσια γι αυτό. Σίγουρα αν θα μου γίνει πρόταση, αν δεν μου έχει γίνει ήδη, θα σκεφτώ πάρα πολύ με το ποιους έχω να πάω, δηλαδή ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες μου. Το ψυχολογικό θέμα του Survivor έχει γίνει πιο δύσκολο από το αγωνιστικό. Σίγουρα αν είναι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος θα είναι πιο εύκολο για εμένα.

Όταν βγήκα από το παιχνίδι, μέχρι και 6-7 μήνες μετά είχα προβλήματα στη ζωή μου, υγείας. Μην μπω σε λεπτομέρειες αλλά ακόμα και η φύση του άντρα επηρεάζεται. Το οικονομικό θα παίξει μεγάλο ρόλο για μένα, όπως είχε παίξει όταν είχαμε καραντίνα».

Για τη Σοφία Μαργαρίτη, απάντησε: «Δυστυχώς έχουμε υπογράψει χαρτιά πριν πάμε σε αυτό το παιχνίδι, τα οποία λένε ακόμα και για ακραίες καταστάσεις όπως ο θάνατος. Εφόσον υπογράψεις, κινδυνεύεις».