Πάνος Καλίδης για Κάτια Ταραμπάνκο: «Πήρε το ρύζι από μια καλύβα ενός ψαρά»
Νέα

Πάνος Καλίδης για Κάτια Ταραμπάνκο: «Πήρε το ρύζι από μια καλύβα ενός ψαρά»

Πάνος Καλίδης για Κάτια Ταραμπάνκο: «Πήρε το ρύζι από μια καλύβα ενός ψαρά»

Ο τραγουδιστής πήρε θέση για τα όσα υποστήριξε το μοντέλο

Την περιβόητη υπόθεση του κλεμμένου ρυζιού από την Κάτια Ταραμπάνκο, στον περσινό κύκλο του Survivor, επανάφερε η ίδια στο προσκήνιο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από τον Άγιο Δομίνικο, χωρίς ωστόσο να έχει τον αντίλογο τον τότε συμπαικτών της.

Το συγκεκριμένο γεγονός ενόχλησε τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος αντέδρασε, ενώ αντίθετα, ο Πάνος Καλίδης το πήρε πιο χαλαρά, δίνοντας ελαφρυντικά στην Κάτια Ταραμπάνκο και σε όποιον παίκτη του reality επιβίωσης «κλέψει» κάτι φαγώσιμο, σε περίοδος μεγάλης πείνας.

«Σκεφτόμουν πάρα πολύ να μην εκθέσω κάποιους ανθρώπους. Στο Survivor το κλέψιμο είναι για την τροφή. Το να πάρεις τροφή από τις προμήθειες λέγεται κλέψιμο, το να πάρεις τροφή από την καλύβα του ψαρά, τι λέγεται;», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, ο οποίος συνέχισε:

«Κάναμε έρευνα στην παραλία όταν φτάσαμε, για να δούμε τι μπορεί να μας αποφέρει φαγητό, καρπούς κλπ. Υπήρχε μια καλύβα ενός ψαρά, όπου ο άνθρωπος μάζευε καρύδες και τις πούλαγε στη λαϊκή. Εκεί είχε κάποιες προμήθειες, κάποιο ρύζι, κάποιο αλατάκι, είχε στρώμα. Από εκεί το είχε πάρει η Κάτια το ρύζι, δεν μας το έδωσε ο καλός Θεός».

«Ηθικά, το να πάρεις τροφή του ψαρά, δεν είναι τόσο κακό, όσο το να το πάρεις και να θες να το φας μόνος σου. Η Κάτια το βρήκε και θα το κατανάλωνε μόνη της, ώσπου κάποια στιγμή την είδα. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό όλο αυτό, αλλά και την αντίδραση της Κάτιας».