Πάνος Καλίδης: Τι αποκάλυψε για τον Τριαντάφυλλο και τους πρώην συμπαίκτες του;
Reality TV

Πάνος Καλίδης: Τι αποκάλυψε για τον Τριαντάφυλλο και τους πρώην συμπαίκτες του;

Πάνος Καλίδης: Τι αποκάλυψε για τον Τριαντάφυλλο και τους πρώην συμπαίκτες του;

Όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο Πάνος Καλίδης, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, στη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα και το μήνυμα που έφερε στον Γιώργο Λιβάνη, αλλά και στο ατύχημα που είχε με το δόντι του μέσα στο παιχνίδι.

«Αν έμενα στο παιχνίδι θα ήμουν με τη μπλε ομάδα. Είχα εξελιχθεί με τους μπλε και θα μου άρεσε να μείνω μέσα σε αυτήν την ομάδα. Υποστηρίζω τη μπλε ομάδα γιατί έχω φίλους σε αυτήν, αλλά και την κόκκινη γιατί κάποιοι από τους φίλους μου πήγαν εκεί. Ο James είναι ένας ευφυής άνθρωπος, έχει στρατηγική να φθάσει μακριά και θα φθάσει», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη είπε: «Η Μαριαλένα μπροστά στον Ατζούν παραδέχτηκε ότι έχει σοβαρή σχέση  εκτός παιχνιδιού κι αυτό έβλεπα κι εγώ όσο ήμουν μέσα» και ξεκαθάρισε πως το τραγούδι «που και που» που τραγούδησε στον φίλο του Γιώργο Λιβάνη, το είπε για να τον «πειράξει».

Για τον Τριαντάφυλλο ανέφερε: «Δεν περνά καλά μέσα στο παιχνίδι. Έχει στραφεί όλη η κόκκινη ομάδα εναντίον του. Ο Τριαντάφυλλος πολλές φορές δεν παίζει και βγαίνει ελεύθερές δύο μεγαλογιατρών κι έτσι δεν φέρνει πόνους. Από τη μία πλευρά έχουν δίκιο, αλλά από την άλλη όμως δείχνει πραγματικά τον χαρακτήρα του. Δεν έχει ενοχλήσει λεκτικά κάποιους στο Survivor».

Αναφερόμενος στη δική του προσωπική εξομολόγηση πριν να αποχωρήσει από το παιχνίδι ανέφερε: «Πριν να φύγω από το παιχνίδι έκαναν σαρδάμ και αντί να πω εραστής της γυναίκας μου, είπα εραστής. Δεν λανσάρομαι ως εραστής. Αυτό με πείραξε».

Τέλος, ο Πάνος Καλίδης αναφέρθηκε και σε έναν μικροτραυματισμό που είχε στο δόντι του. «Κάθε μέρα καταναλώναμε μεγάλη ποσότητα καρύδας, έφαγα χωρίς να προσέξω και μου έφυγε η “βιτρίνα” από μπροστά.  Ήμουν δυο εβδομάδες έτσι».

https://streamable.com/oefgge