Πάνος Μεταξόπουλος: Θα συμμετέχει στο Dancing with the Stars;
Νέα

Πάνος Μεταξόπουλος: Θα συμμετέχει στο Dancing with the Stars;

Πάνος Μεταξόπουλος: Θα συμμετέχει στο Dancing with the Stars;

Τι είπε για την Ελένη Φουρέιρα και το House of Fame

Στον ρόλο του διευθυντή του House Of Fame βλέπουμε τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος στηρίζει τους τραγουδιστές που κυνηγούν το όνειρό τους, ωστόσο όταν χρειαστεί εμφανίζει και τον αυστηρό του εαυτό για να μπορέσει να αφυπνίσει τους σπουδαστές.

«Έτσι με έκανε ο μπαμπάς μου γιατί κι αυτός ήταν αυστηρός. Αν δεν είσαι αυστηρός δεν θα κάνεις τίποτα σε αυτή τη ζωή. Με κάποιους σπουδαστές είμαι ευχαριστημένος με άλλους όχι. Δεν υπακούν σε αυτά που τους λέω, αλλά θα βρω τον τρόπο».

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετέχει στο Dancing with the Stars απάντησε στο «Πρωινό»: «Ας τελειώσουμε αυτό που κάνουμε τώρα και θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον».

Αναφορικά με την Ελένη Φουρέιρα και την παρουσίαση του reality μουσικής: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου. Μας αρέσει πάντα να λιθοβολούμε. Η κοπέλα δεν είναι παρουσιάστρια είναι τραγουδίστρια και καταπληκτική χορεύτρια. Όλοι έχουν μια διαδρομή και όλοι ξεκινούν από το μηδέν για φτάσουν στο 100. Η Ελένη δεν ξεκίνησε από το μηδέν, ξεκίνησε από πιο ψηλά, η παρουσία της είναι δυνατή και θα ανεβαίνει συνέχεια. Το βλέπουμε κάθε Παρασκευή».

https://streamable.com/4ab5m9