Πάνος Μουζουράκης: Απίθανη… εκκλησιαστική φάρσα στη μητέρα του!
Ελλάδα

Πάνος Μουζουράκης: Απίθανη… εκκλησιαστική φάρσα στη μητέρα του!

Πάνος Μουζουράκης: Απίθανη… εκκλησιαστική φάρσα στη μητέρα του!

Μεγάλο «πειραχτήρι» ο αγαπημένος τραγουδιστής

Στο λεξικό πλάι στη λέξη «πειραχτήρι» είναι σίγουρο πως θα έπρεπε να βρίσκεται η φωτογραφία του Πάνου Μουζουράκη

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει πως διαθέτει μεγάλα αποθέματα χιούμορ και λατρεύει να πειράζει τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες του. Πόσες φορές απολαύσαμε τα καμώματά του στην κριτική επιτροπή του The Voice δεν λέγεται!

Αυτή τη φορά σειρά είχε σειρά η μητέρα του.

Ο τραγουδιστής την πήρε τηλέφωνο από το μακρινό Λος Άντζελες – όπου και διαμένει το τελευταίο διάστημα για επαγγελματικές υποχρεώσεις – και προσποιήθηκε βάζοντας στην τηλεόραση μία θεία λειτουργία ότι είχε πάει παράνομα στην εκκλησία. Μία φάρσα που της είχε κάνει και πέρυσι αλλά δεν πέτυχε, όμως, φέτος τα κατάφερε.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ακούμε τη μητέρα του να τον ρωτά αν βρίσκεται στην εκκλησία και όταν εκείνος απαντά θετικά εκείνη τον αποχαιρετά βιαστικά για να μην ενοχλήσει.

Μαζί στο «έγκλημα» ήταν και η σύντροφός του, Τζίνα Γαβαλά, που βιντεοσκοπούσε και το αστείο περιστατικό.

«Όταν πέρσι τέτοιο καιρό θέλαμε να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να τελειώνει αυτό το αστείο, είπα να κάνω μια φάρσα στην μανούλα μου ότι πήγα παράνομα εκκλησία. Η φάρσα τελικά δεν έπιασε και το αστείο συνεχίζεται και φέτος (άλλη μια ευκαιρία). Και έτσι εγώ ο μικρός ο αμνός του Θεού, αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελικά απλά άλλο ένα πρόβατο στη φωλιά του λύκου. Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας. Ο Θεός μαζί σας. Αγαπάτε Αλλήλους» ήταν τα λόγια του Πάνου Μουζουράκη στη λεζάντα του ποστ του.