Πανσέληνος: Τι μήνυμα στέλνει σε κάθε ζώδιο για τις σχέσεις του και ποια θα επηρεαστούν περισσότερο;
ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος: Τι μήνυμα στέλνει σε κάθε ζώδιο για τις σχέσεις του και ποια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Πανσέληνος: Τι μήνυμα στέλνει σε κάθε ζώδιο για τις σχέσεις του και ποια θα επηρεαστούν περισσότερο;

Μία πολύ έντονη Πανσέληνος έρχεται σήμερα Σάββατο στις 20:54 , στο ζώδιο του Ζυγού.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα αποκαλυπτικό φεγγάρι το οποίο και θα φέρει την ουσιαστική «κάθαρση» προκειμένου να μπουν γερά θεμέλια γύρω μας…

Το βασικό θέμα που μας απασχολεί με αυτή την Πανσέληνο είναι οι σχέσεις μας, ο τρόπος που συνδεόμαστε με το περιβάλλον μας, το ποιοι άνθρωποι μας πλαισιώνουν. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να ρίξει φως σε αλήθειες που πονούν, δυσαρεστούν, πικραίνουν και αφήνουν κάποιες πληγές.

Δεν παύει όμως να είναι και ένα λυτρωτικό φεγγάρι, από την άποψη ότι οι αποκαλύψεις της περιόδου θα φέρουν εντέλει την σταθεροποίηση, την αποκατάσταση πάνω σε πιο ρεαλιστικά πλαίσια κάτι το οποίο και το έχουμε ανάγκη!

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Πανσέληνο και περνάνε δυνατές στιγμές, πάθους, έντασης, αποκάλυψης αλλά και ουσιαστικής αναγέννησης. Οι Υδροχόοι, Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που μέσα από πιέσεις θα καταφέρουν να είναι κερδισμένα.

Ποιο είναι το μήνυμα σου δίνει η Πανσέληνος του Απριλίου;

Κριός

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αγνές προθέσεις απέναντί σου, θα χρειαστεί να αποδεχθείς ότι με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία και είναι απαραίτητο να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου!

Ταύρος

Είναι η στιγμή που πρέπει να χαλαρώσεις τους τόνους, να φροντίσεις περισσότερο ζητήματα φυσικής και ψυχικής ευεξίας και να διαχειριστείς τις αρνητικές σκέψεις που τριγυρίζουν στο μυαλό σου λόγω της πίεσης και τους στρες που σε καταβάλει!

Δίδυμοι

Αφέσου στο ερωτικό πάθος που σε παρασύρει και σε κάνει να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά! Ο έρωτας σε κάνει να φλέγεσαι από πόθο, πλέον όμως έχεις την δυνατότητα να διαχειριστείς πιο ώριμα κάποιες καταστάσεις.

Καρκίνος

Παιδί της Σελήνης, η οικογένεια είναι το λιμάνι σου και οι ταραχές που λαμβάνεις τώρα σε αυτό τον τομέα σου προκαλούν ανησυχία, φόβο και ίσως σου χαλούν κάπως τα σχέδια! Προσπάθησε να μην αντιδράς υπερβολικά!

Λέων

Ώρα να εκφράσεις με λέξεις αυτά που αισθάνεσαι, να πεις με λόγια όλα όσα υπάρχουν αυτό τον καιρό στο μυαλό σου, προκειμένου να αποβάλεις το στρες. Μία επικοινωνία που θα έχεις κοντά στην Πανσέληνο, θα σου δώσει λύσεις και απαντήσεις.

Παρθένος

Οι ανασφάλειες δεν σε αφήνουν εύκολα να σηκώσεις κεφάλι αυτές τις μέρες, αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου, αλλά και στα συναισθηματικά νιώθεις μεγάλα κενά να δημιουργούνται τώρα. Το φεγγάρι αυτό έρχεται για να σε κάνει να πιστέψεις λίγο παραπάνω στον εαυτό σου και να σε κάνει πιο επίμονο στα θέλω σου!

 Ζυγός

Φεγγάρι αναγέννησης και έχει έρθει η ώρα να κλείσεις κάποια κεφάλαια του παρελθόντος, έστω και αν αυτό είναι κάτι που σου προκαλεί πόνο και ανασφάλεια. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, σε καλεί να αλλάξεις, να πάψεις να υποχωρείς, να πάψεις πλέον να είσαι το καλό παιδί ενώ πρέπει να αντιδράσεις ή και να πας παρακάτω … Γύρισε την σελίδα λοιπόν!

Σκορπιός

Αγαπάς το σκοτάδι, την μοναχικότητα και θέλεις να έχεις στιγμές μόνο για σένα, που κανείς δεν θα ξέρει που βρίσκεσαι, τι σκέφτεσαι, πώς αισθάνεσαι … Αυτό ακριβώς κάνεις με αυτή την πανσέληνο … επιδιώκεις να κρυφτείς για λίγο από όλους και από όλα, προκειμένου να ανασυγκροτηθείς! Κάποιες συζητήσεις θα σε ενοχλήσουν ωστόσο και ίσως να είναι αυτός ο βασικός λόγος της ηθελημένης απομόνωσής σου!

Τοξότης

Έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις φίλους, να κυνηγήσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και να μην λογαριάσεις απολύτως τίποτα … Ναι θέλεις να νιώθεις ελεύθερος ότι μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου και με αυτή την Πανσέληνο το καταφέρνεις!

Αιγόκερως

Δεν πρέπει να χάνεις τους στόχους σου και δεν πρέπει να αφήνεις τα περιθώρια να υποτιμούν εσένα τον ίδιο, την συνεισφορά ή και την αξία σου. Αυτό είναι το μήνυμα αυτού του φεγγαριού , όπου πικραίνεσαι από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων που νιώθεις ότι δεν φέρθηκαν τίμια ή και σε υποτίμησαν!

Υδροχόος

Θέλεις να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις μία νέα αρχή, να τρέξεις μακριά και να ανοίξεις νέους ορίζοντες, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και ότι στεκόταν εμπόδιο σε σένα! Η Πανσέληνος του μήνα φέρνει έναν ουσιαστικό αέρα ανανέωσης στην ζωή σου, έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις φιλοσοφία και στάση ζωής, ή ακόμα και παραστάσεις!

Ιχθύς

Μην ανοίγεις σε όλους τους ανθρώπους την ψυχή σου, ίσως και να μην το αξίζουν ή να μην είναι τόσο φερέγγυοι όσο εσύ περίμενες.. Αυτή είναι η συμβουλή με αυτό το φεγγάρι που θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις από άτομα κοινωνικού περιβάλλοντος. Μην χάνεις την πίστη σου ότι αυτά που προσδοκάς θα προχωρήσουν και θα υλοποιηθούν έστω και αν τρως κάποιες τρικλοποδιές.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr