Παντελής Καναράκης: Αποκάλυψε γιατί δεν συμμετέχει στο All Star YFSF
Νέα

Παντελής Καναράκης: Αποκάλυψε γιατί δεν συμμετέχει στο All Star YFSF

Παντελής Καναράκης: Αποκάλυψε γιατί δεν συμμετέχει στο All Star YFSF

Η πλάκα που έκανε στη Σίσσυ Χρηστίδου στον «αέρα» της εκπομπής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε ο Παντελής Καναράκης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη θεατρική του παράσταση που προβάλλεται με live streaming, αλλά και στο All Star Your Face Sounds Familiar που επέλεξε να μην συμμετέχει.

«Η τηλεόραση δεν έχει κλείσει, γενικά. Επιλέγω τα τελευταία χρόνια να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Δεν είναι στα σχέδιά μου να κάνω κάποια εκπομπή. Ένα σήριαλ, μια άλλης μορφή διασκέδαση ναι, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει», είπε αρχικά ο Παντελής Καναράκης.

Και συνέχισε: «Έχω περάσει ζόρικα και τηλεοπτικά και σε θέατρο. Οι δουλειές δεν είναι πάντα το απόγειο της ευτυχίας, ούτε της συνεννόησης και της καλλιτεχνικής απόδοσης που θα ήθελες».

Για τις τελευταίες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο ανέφερε: «Αισθάνομαι μια μεγάλη στεναχώρια γιατί αγαπώ τον δρόμο που έχω επιλέξει. Το θέατρο είναι λάμψη, φως και χαρά. Με στεναχωρεί να ξέρω ότι άνθρωποι έχουν ταλαιπωρηθεί, έχουν ταλαιπωρήσει, ότι πέρασαν όλο αυτό. Πιστεύω ότι αυτό θα βγει σε καλό και θα καθαρίσει και έχει πάρει και τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Μιλώντας για το YFSF και την All Star εκδοχή του είπε: «Το YFSF είναι πάρα πολύ κουραστικό. Θαυμάζω τους συναδέλφους που έχουν ξαναπάει. Δεν θα το έκανα, είναι πάρα πολύ κουραστικό. Όχι, δεν μου έκαναν πρόταση γιατί έχω μιλήσει με τους ανθρώπους… Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Είμαι ένας Παρθένος τελειομανής και όλα αυτά με τις εμφανίσεις. Α πα πα! Σε μία εβδομάδα να ετοιμάσω όλο αυτό; Δεν το ‘θελα! Με τίποτα!».

Στο τέλος της συνέντευξης όμως, έκανε και μια πλάκα στη Σίσσυ Χρηστίδου λέγοντάς της της πως του έχουν ζητήσει να συμμετέχει σε ένα ντοκιμαντέρ στο BBC με παρουσιάστρια την Έλεν Μίρεν. Όταν η Σίσσυ μάλιστα ενθουσιάστηκε της αποκάλυψε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.