Παραμένει στο Star η Άση Μπήλιου – Η ανακοίνωσή της στο Instagram
Νέα

Παραμένει στο Star η Άση Μπήλιου – Η ανακοίνωσή της στο Instagram

Παραμένει στο Star η Άση Μπήλιου – Η ανακοίνωσή της στο Instagram

Μετά το φινάλε της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και την έντονη συγκίνησή της στον αποχαιρετισμό με την Κατερίνα Καραβάτου, η Άση Μπήλιου ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι παραμένει στο Star με την εκπομπή Star System που κλείνει 15 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

«It’s a new dawn

It’ a new day

It’s a new life

And I’m feeling good

Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Από τις μέρες ραδιοφώνου ακόμη με κάποιο τρόπο μου έχει μείνει το “κουσούρι” να συνδέω ό,τι ζω στην καθημερινότητα μου με τραγούδια. Με το τραγούδι αυτό της Nina Simone που μιλάει για μια νέα μέρα, μια νέα αρχή να σας μιλήσω για τη νέα μου αρχή στο youtube αφού από το Σάββατο πλέον τα λέμε με βίντεο κι από κει ώστε αντίθετα με άλλα καλοκαίρια να μη χάσουμε την επαφή μας.

Και για να δώσω κι ένα τέλος στην παραφιλολογία και τα έγκυρα ρεπορτάζ #not για τις τηλεοπτικές μεταγραφές να σας πω ότι εγώ παραμένω Star και για την επόμενη σεζόν που το Stars System πλέον θα κλείσει τα 15 χρόνια προβολής του.

Ευχαριστώ για τη στήριξή σας και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι με λίγη περισσότερη χαρά κι ανεμελιά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η γνωστή αστρολόγος.