Παρθένα Χοροζίδου: «Θα πουν “η χοντρή”. Ωραία το είπαν και, τι; Είναι πιο έξυπνοι;»
Νέα

Παρθένα Χοροζίδου: «Θα πουν “η χοντρή”. Ωραία το είπαν και, τι; Είναι πιο έξυπνοι;»

Παρθένα Χοροζίδου: «Θα πουν “η χοντρή”. Ωραία το είπαν και, τι; Είναι πιο έξυπνοι;»

Συγκινήθηκε για τον θάνατο της γιαγιάς της

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Παρθένα Χοροζίδου, η οποία με τη θετική της ενέργεια φώτισε το πλατό και μίλησε για τον χαρακτήρα της, τα αρνητικά σχόλια που «πετάει» αλλά και τον χαμό της γιαγιάς της.

«Μικρότερη επειδή φοβόμουν δεν ήθελα να παίξω δραματικό ρόλο. Τώρα που μεγαλώνω θέλω να ψάξω άλλα πράγματα μέσα στην ψυχή μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ποτέ δεν είχα αυτοπεποίθηση. Μάλλον αγανακτώ με τον εαυτό μου, κουράζομαι και λέω αυτό, είναι η στιγμή να το κερδίσω. Ήμουν πάντα αγαπητή. Αγαπάω πολύ τους συναδέλφους μου. Είμαστε ψυχές ταλαιπωρημένες και είμαστε εδώ να διασκεδάσουμε, να γιατρέψουμε».

Για τα αρνητικά σχόλια που ίσως έχει δεχτεί: «Τι θα πούν; “Η χοντρη” θα πουν. Ωραία το είπες, και; . Είσα πιο έξυπνος από εμένα; Θέλω να είμαι μουσαμάς, να φεύγουν από πάνω μου αυτά σαν το νερό. Κατά καιρούς που με ρίχνει, αλλά γεμίζω κι εγώ από κάπου τις μπαταρίες μου. Έχω έναν φίλο τον Γιώργο που με ανεβάζει».

Πριν από περίπου 10 μέρες, η Παρθένα Χοροζίδου έχασε από τη ζωή της τη γιαγιά της και αναφερόμενη στο γεγονός, συγκινήθηκε: «Έχω χρέος να γεμίσω το κενό της με φως. Με πήρε τηλέφωνο και μου μίλησε σχεδόν με επιθετική αγάπη. Με έλουσε με αγάπη κι έφυγε. Την έχω κλάχει τη γιαγιά μου. Έχω τεράστια χαρά που τη γνώρισα. Μόνο τέτοιους θανάτους επιτρέπω γύρω μας. Δεν επιτρέπεται το 2022 να συζητάμε για μπαλκόνια και ομάδες. Να είμαστε εμείς αυτοί που θα σώσουμε το αύριο. Μπράβο στους ανθρώπους που μιλάνε. Αυτοί που κάνουν κακό πρέπει να πληρώνουν».

Δείτε όλη τη συνέντευξη