Πάτρα: Αυτά είναι τα νέα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια
Νέα

Πάτρα: Αυτά είναι τα νέα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Πάτρα: Αυτά είναι τα νέα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Τα τρία αιτήματα της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της

Τρία νέα αιτήματα μετέφερε μέσω του συνηγόρου της στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

‘Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έχει ζητήσει να μάθει ποια είναι η δοσολογία-ποσότητα της ουσίας ροκορούνιο που χορηγήθηκε από τους ιατρούς στο νοσοκομείο Παίδων Π και Α. Κυριακού στην Τζωρτζίνα την ημέρα του θανάτου της.

Να διευκρινιστεί πόσα φιαλίδια της ουσία ροκορούνιο χρησιμοποιήθηκαν.

Βάσει παρουσίασης της φαρμακευτικής ουσίας ροκορούνιο τόσο στο διαδίκτυο αλλά και στη βιβλιογραφία από φαρμακευτικές εταιρείες παραγωγής της συγκεκριμένης ουσίας, το ροκορούνιο δεν χορηγείται σε ανηλίκους. Καλούν να τους απαντηθεί αν συνηθίζεται στο νοσοκομείο Παίδων Π. και Α. Κυριακού να χορηγείται η ουσία ροκορούνιο σε παιδιά.

Να προσδιοριστεί η φαρμακευτική εταιρεία της ουσίας κεταμίνης που βρέθηκε από τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Σε ποια νοσοκομεία αυτή εταιρεία χορηγεί τη συγκεκριμένη κεταμίνη σε βάθος ενός χρόνου.

Αίτημα εξέτασης DNA για να πιστοποιηθεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας αυτό που βρέθηκε στο φιαλίδιο στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο.

Αίτημα για λήψη αίματος από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για περαιτέρω εξετάσεις για κληρονομικά αυτοάνοσα.

Αίτημα για ποσοτικο προσδιορισμό των ουσιών πέραν της κεταμίνης που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα.