Πάτρα – Αλέξης Κούγιας: «Η μητέρα του κ. Δασκαλάκη είναι η καλύτερα καφετζού της Πάτρας»
Πρωινές εκπομπές

Πάτρα – Αλέξης Κούγιας: «Η μητέρα του κ. Δασκαλάκη είναι η καλύτερα καφετζού της Πάτρας»

Πάτρα – Αλέξης Κούγιας: «Η μητέρα του κ. Δασκαλάκη είναι η καλύτερα καφετζού της Πάτρας»

Τι είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την απόφαση του εισαγγελέα για το αν θα συνεχίσει ή όχι η παράταση κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. καθώς το 12μηνο λήγει στις 28 Φεβρουαρίου και η εισαγγελέας πρότεινε να συνεχιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Το πρωί της Πέμπτης, ο συνήγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών, τα έβαλε με τον κ. Λέων, δήλωσε ότι η κατηγορούμενη νιώθει πολύ καλά ψυχολογικά, ότι είναι αθώα και ότι πιστεύει και η ίδια ότι θα βγει από τη φυλακή πολύ σύντομα.

«Με τον πρώην σύζυγό της δεν έχει επικοινωνήσει από τότε που της έκανε τη πρόταση να έχουν σεξουαλική επαφή μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μάλιστα εκείνη τον απέτρεψε και του είπε ότι είναι ντροπή. Δεν μου λέει τίποτα τώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτά στις κουτσομπόλες», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Για τα όσα έχουν ακουστεί για καφετζούδες, χαρτορίχτρες και μάγια, απάντησε ο Αλέξης Κούγιας στους δημοσιογράφους, βάζοντας στο κάδρα τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, την οποία χαρακτήρισε την «καλύτερη καφετζού».

«Η όλη εξέταση του κ. Δασκαλάκη είχε ένα και μόνο ενδιαφέρον, το αν θα επιβεβαιωθεί το κίνητρο ή όχι. Νομίζω ότι το δήθεν κίνητρο έχει καταρρεύσει. Αρχίζουν αναδεικνύονται και γεγονότα που οδηγούνται σε κατάρρευση», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος και αναφέρθηκε στην εξωσυζυγική σχέση και το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε σε μελλοντολόγο:
«Η μητέρα του κ. Δασκαλάκη είναι η καλύτερα καφετζού της Πάτρας. Δεν ξέρω πόσους καφέδες θα της είπε η πεθερά της. Δεν χρειαζόταν να πάει πουθενά, μια επίσκεψη στην πεθερά της και δωρεά κιόλας».