Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη – Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Κούγια στον πατέρα
Πρωινές εκπομπές

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη – Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Κούγια στον πατέρα

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου υπέβαλε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη – Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Κούγια στον πατέρα

Αυτός είναι ο λόγος που ο Αλέξης Κούγιας κατέθεση τη μήνυση

Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη υπέβαλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ Μαρία Βλάχου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η 34χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους από την Πάτρα, θεωρεί τον πατέρα τους, αναξιόπιστο.

«Θεωρούμε τον πατέρα των τριών παιδιών αναξιόπιστο. Όταν έσφιξε πολύ ο κλοιός, φάνηκε ότι εξετάζει η δικαιοσύνη και τη δική του συμμετοχή. Το δικόγραφο έχει χαρακτήρα μήνυσης.

Επιφυλασσόμαστε και για την ψευδή καταμήνυση καθώς η μαρτυρική κατάθεση του πατέρα των τριών παιδιών ήταν ψευδής» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο γνωστός ποινικολόγος, λίγο πριν μπει στη δικηαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ρωτήθηκε σχετικά με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη και με τα όσα είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου του είχε κάνει μάγια για να πάρει το σπέρμα του.

«Κακές παρέες κάνει ο κ. Δασκαλάκης μετά τον χωρισμό του από την κα κατηγορουμένη. Έχω ενημερωθεί και επειδή με ρωτήσανε ότι σήμερα θα παρουσιάσει τα μηνύματα, δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κ. Δασκαλάκης να παρουσιάσει τίποτα. Μου κάνει περίεργο. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να παρουσιάζει συνομιλίες που ο καθένας ερμηνεύει κατά το δοκούν», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο πατέρας των παιδιών συχνά χρησιμοποιούσε τη λέξη “εικάζω” και ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν να τον κρατήσει κοντά της, όμως υπάρχουν μηνύματα μέχρι τον θάνατο της Τζωρτζίνας που φαίνεται ότι η κατηγορούμενη δεν είχε λόγο να προβεί σε σε τέτοια πράξη. Αφού, από τα μηνύματα προκύπτουν ότι είχαν ερωτικές επαφές και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μάλιστα, ο ίδιος το ζητά με διάφορα ντεσού. Επίσης, ο ίδιος ο πατέρας, παραδέχτηκε ότι στο ίδιο δωμάτιο στο οποίο νοσηλευόταν, υπήρχε και ένα άλλο παιδί με τη μητέρα του, οπότε προκύπτει πως η κατηγορούμενη δεν θα μπορούσε να προβεί σε τέτοια πράξη».