Πάτρα: Οι πρώτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, όταν έμαθαν για το πόρισμα
Νέα

Πάτρα: Οι πρώτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, όταν έμαθαν για το πόρισμα

Πάτρα: Οι πρώτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, όταν έμαθαν για το πόρισμα

Πώς αντέδρασε η κατηγορούμενη μέσα από το κελί

Αναστάτωση προκάλεσε το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά, για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθούσε τις εξελίξεις από την τηλεόρασή της, στο κελί του Κορυδαλλού όπου κρατείται ως κατηγορούμενη, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζιρδέλη, η Ρούλα στην αρχή αναστατώθηκε πάρα πολύ με τις εξελίξεις, αφού εμμέσως την κατηγορούν για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών. Αμέσως επικοινώνησε με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, όπου του έκανε πάρα πολλές ερωτήσεις για την υπόθεση, καθώς και για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα και αν η διαρροή των αποτελεσμάτων του πορίσματος είναι έγκυρη ή όχι.

Τα τηλεφωνήματα με τον δικηγόρο της ήταν πάρα πολλά, ενώ τηλεφωνικά μίλησε και με τη μητέρα της και με την αδερφή της. Ρώτησε μάλιστα τη μητέρα της, Ελένη Λεγάτου, τι έγινε με την κατάθεση και τι τη ρώτησαν. Υπογραμμίζεται ότι και στον δικηγόρο της, αλλά και στην ίδια την οικογένεια, η Ρούλα επιμένει ότι είναι αθώα.

«Δεν θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό. Αρνούμξαι κάθε υπόνοια και υποψία και κατηγορία. Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη στις φυλακές Κορυδαλλού».

Από τη μεριά του, ο Μάνος Δασκαλάκης κράτησε μια στάση σιωπής μέχρι να ελέγξει όλα τα στοιχεία του πορίσματος. «Θέλω να πάρω πρώτα στα χέρια μου το πόρισμα των ιατροδικαστών και να το συγκρίνω με προηγούμενα πορίσματα. Θέλω να το δώσω στους δικηγόρους μου, να το μελετήσουμε διεξοδικά και αμέσως μετά θα τοποθετηθώ σε κάθε του σημείο, συγκεκριμένα…».