Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν είμαι το παράδειγμα των πιο επιτυχημένων σχέσεων»
Νέα

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν είμαι το παράδειγμα των πιο επιτυχημένων σχέσεων»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν είμαι το παράδειγμα των πιο επιτυχημένων σχέσεων»

Η τραγουδίστρια όταν γράφει μουσική εξαφανίζεται για βδομάδες

Όποιος θέλει να τη βρει την περίοδο που είναι δημιουργική θα αποτύχει. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στα διαστήματα που γράφει μουσική εξαφανίζεται από προσώπου γης και κανείς δεν μπορεί να τη βρει.

«Εξαφανίζομαι από όλους για 2-3 εβδομάδες. Δεν σηκώνω ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Δεν υπάρχω», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Dot και συνέχισε για το πώς αυτό λειτουργεί σε μία σχέση:

«Δεν είμαι και το παράδειγμα των πιο επιτυχημένων σχέσεων. Αυτός που θα είναι μαζί μου πρέπει να το κατανοεί, να μην τον τρομάζει και να αισθάνεται την ασφάλεια ότι θα επανέλθω. Κάνω ψυχοθεραπεία σταθερά πολλά χρόνια, το θεωρώ απαραίτητο. Εφόσον έχεις κάποια τραύματα που τα καταλαβαίνεις, αυτά πρέπει να φύγουν από τη μέση».

«Στη δική μου ζωή έτυχε να έχω μέχρι κάποια ηλικία πολλές ατυχίες. Κάποια στιγμή που έσκασαν κατάλαβα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Ήταν και το τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι. Εκείνη την περίοδο δεν είχα συνειδητοποιήσει εγκαίρως τι έχει συμβεί. Είχαμε φύγει τελείως από το σπίτι γιατί κάηκε. Εγώ ήμουν αυτή που τους ξύπνησε όλους, άκουγα τους γείτονες να φωνάζουν ότι καίγεται το σπίτι μας», πρόσθεσε ενώ όσον αφορά στην οικογένειά της, την χαρακτήρισε «Γούντι Άλεν».

«Είμαι όλοι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες μεταξύ μας. Η μητέρα μου μας μεγάλωσε χωρις διακρίσεις. Τα αδέρφια μου είναι οι φίλοι μου».

Πήγε στην Ινδία και έμεινε για έναν μήνα πριν από την καραντίνα. «Πήγα με τα ξαδέρφια μου και φίλους και κάναμε τον γύρω με μηχανές».

Πιο άνετα αισθάνεται όταν είναι μόνη της, ενώ διασκεδάζει κάνοντας βόλτες, βλέποντας σινεμά και με το ελληνικό trash.

«Παλιά πάθαινα κρίσεις άγχους πάνω στη σκηνή. Πλέον νιώθω πολύ άνετα. Τότε για να το ξεπεράσω το επικοινωνούσα, το έλεγα στον κόσμο ότι τώρα θα τρέμω για λίγο καιρό και θα μου περάσει», πρόσθεσε.