Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Μπορεί και να αποχωρούσα από μια δουλειά, το θεωρώ απαράδεκτο…»
Νέα

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Μπορεί και να αποχωρούσα από μια δουλειά, το θεωρώ απαράδεκτο…»

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Μπορεί και να αποχωρούσα από μια δουλειά, το θεωρώ απαράδεκτο…»

Ο ηθοποιός ήταν απόλυτος και ξεκάθαρος

Στο «Μικρό Θέατρο» και την παράσταση The Lions θα πρωταγωνιστεί ο Παύλος Ευαγγελόπουλος από τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το έργο, το οποίο θίγει τα προβλήματα που μας αφορούν όλους, αλλά με πολύ χιούμορ, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στο γεγονός ότι παίκτες reality αναλαμβάνουν ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση.

«Μετά από 5 χρόνια στην τηλεόραση, κάνω ένα διάλειμμα. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, για να τα κάνω με κέφι. Αν μια εποχή έχεις πάρα πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, αναγκαστικά θα κάνεις πράγματα που δεν θα έκανες», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και μίλησε για την επιλογή του να μην παντρευτεί:

«Είμαι ορκισμένος εργένης, μαγειρεύω τα βασικά στο σπίτι, συνήθως τρώω έξω ή παραγγέλνω. Είμαι “σπόνσορας” σε πολλά μαγαζιά. Οι δουλειές του σπιτιού είναι το τίμημα της ελευθερίας».

Όσο για το αν έχει ερωτευτεί: «Έχω ερωτευτεί παράφορα πάνω από 1 φορά. Τα δίνω όλα, δεν έχω καμία λογική. Το στεφάνι και η βέρα δεν έχουν να κάνουν με τον έρωτα».

Ένα πράγμα που τον τρομάζει είναι ο κορονοϊός. «Δεν κάνω πλάκα, αν σκεφτείς πώς ήταν η ζωή μας πριν και πώς είναι τώρα».

Για τους παίκτες reality που παίρνουν ρόλος στο θέατρο και την τηλεόραση, ήταν απόλυτος: «Το να τους αναγνωρίζει ο κόσμος το κατακρίνω. Είναι ένα πράγμα που πρέπει να σταματήσει. Υπάρχει η εντύπωση ότι η δουλειά μας είναι εύκολη και ότι όποιος δεν έχει να κάνει τίποτα στη ζωή του, μπορεί να το κάνει. Φέρουμε ευθύνη εμείς που επιλέγουμε τέτοια άτομα. Με βρίσκει αντίθετο και το κατακρίνω. Μπορεί και να αποχωρούσα από μια δουλειά, το θεωρώ απαράδεκτο. Πρέπει να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλαμτος για να μην μπαίνει κάποιος, να παίζει δυο σκηνές και μετά να λέει ότι είναι ηθοποιός».