Περικλής Κονδυλάτος: «Μάλλον για την Ανθή οι άνθρωποι είναι κεφάλαια ενός βιβλίου»
Νέα

Περικλής Κονδυλάτος: «Μάλλον για την Ανθή οι άνθρωποι είναι κεφάλαια ενός βιβλίου»

Περικλής Κονδυλάτος: «Μάλλον για την Ανθή οι άνθρωποι είναι κεφάλαια ενός βιβλίου»

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων «έκλεισε» το θέμα Σαλαγκούδη με τον πιο όμορφο τρόπο

Μεγάλος fan του Survivor μετά την αποχώρησή του έχει γίνει ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος σχολίασε τους συμπαίκτες του που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ θέλησε να βάλει ένα τέλος στην «ιστορία» με την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Οι αλήθειες που έλεγα θεωρούνταν κακίες. Το να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που ταλαιπωρείσαι σε κάνει πιο αιχμηρό και ακραίο. Τα νεύρα είναι τσιτωμένα. Δεν υπήρξα όμως άδικος στην κρίση μου. Ίσως το τερμάτισα στον τρόπο έκφρασής μου. Έχω γίνει πλέον φανατικός του παιχνιδιού, ενώ πριν δεν το έβλεπα», δήλωσε στο «Σου Κου Family» και απάντηση σε ερώτηση για την Ανθή:

«Με την Ανθή δεν έχουμε μιλήσει γιατί άκουσα να λέει ότι έχω κλείσει σαν κεφάλαιο. Μάλλον για εκείνη, οι άνθρωποι είναι κεφάλαια ενός βιβλίου. Έχω αρχίσει να γίνομαι γραφικός απαντώντας για την Ανθή, ότι είχα να πω το είπα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Θέλω να είναι καλά, χαίρομαι που τη βλέπω υγιή και σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν στο παιχνίδι. Έτσι θέλω να κλείσει η ιστορία. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, τη θυμάμαι σαν τη γλυκιά Ανθή, την εύθραυστη και έτσι την έχω στην καρδιά μου».

Για τον Αλέξη Παππά: «Δεν θα έδινα την ψήφο μου για να μείνει. Θεωρώ ότι είναι άλλο αν είσαι ευσυνείδητος και να κάνεις ένα σόου που θα είναι ενδιαφέρον και άλλο να φτάνεις στα άκρα με τον τρόπο που το έκανε. Τον πάει πολύ μακριά. Επειδή είναι και η καριέρα του προσπαθεί να βγάλει προσωπικότητα που θα τραβήξει περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. Είναι και ηθοποιός. Το παρατράβηξε. Είναι άνθρωποι εκεί, όταν είδα τον Ηλία σε άσχημη κατάσταση στεναχωρήθηκα».

Όσον αφορά στον Τζέιμς δήλωσε: «Είναι καταπληκτικό παιδί, τον θαυμάζω και τον θαύμαζα. Δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και είναι ένα πολύ ωραίο πρότυπο για τα νέα παιδιά. Είναι μετρημένος, δεν απαντάει στα πυρά και είναι αγωνιστής».

Ενώ για τον Τριαντάφυλλο ξεκαθάρισε ότι δεν κινδυνεύει καθώς είναι ο αγαπημένος του κοινού και η μασκότ του παιχνιδιού.

https://streamable.com/jsrb1u