Περικλής Κονδυλάτος: Τι αποκάλυψε για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για την Ανθή Σαλαγκούδη
Reality TV

Περικλής Κονδυλάτος: Τι αποκάλυψε για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για την Ανθή Σαλαγκούδη

Περικλής Κονδυλάτος: Τι αποκάλυψε για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για την Ανθή Σαλαγκούδη

Τι είπε για Γιώργο Ασημακόπουλο και Γιώργο Κοψιδά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου ήταν σήμερα ο Περικλής Κονδυλάτος και εξήγησε τους λόγους που έκανε χθες βράδυ μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ ο σχεδιαστής έγραψε τους στίχους ενός τραγουδιού της Μαντόνα: «Είχε μερικά μυστικά που δεν μου είπες ποτέ. Τώρα όλοι μιλάνε και ‘γω είμαι ο τελευταίος που έμαθε… Καταριέμαι τη μέρα που γνωριστήκαμε, μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω», συνοδευόμενο από μια φωτογραφία της Ανθής Σαλαγκούδη.

Σήμερα, λοιπόν, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων κλήθηκε να απαντήσει για αυτήν την ανάρτηση: «Αυτό το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική, το “καταριέμαι” είναι βαριά κουβέντα.

Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού. Έχει να κάνει με αναμνήσεις και κάποια πράγματα που κόπηκαν ξαφνικά. Βγαίνει πολύ αρνητικό στα ελληνικά, που δεν είναι το νόημα του post. Απλά κάποιες φορές θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας, στην αρχή ξεκινάνε με έναν τρόπο, μετά συνεχίζονται με έναν άλλο και τελικά καταλήγουν με έναν άλλο. Κοιτάζοντας πίσω τα πράγματα, απορείς πώς φτάσανε εκεί που φτάσανε. Τα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι είναι πιο έντονα και όλα διογκώνονται».

Ωστόσο, στην ερώτηση αν έχει επικοινωνία με την Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Μου το έχει “ξεκόψει” αυτό».

https://streamable.com/c2f57d

Αναφερόμενος στον Γιώργο Ασημακόπουλο είπε: «Είναι ο μόνος που κάθε φορά που βγαίνει προτεινόμενος το αντιμετωπίζει πολύ γλυκά. Οι άλλοι ψάχνουν να βρουν τις αιτίες και τους λόγους κι εκείνος βγαίνει και λέει ότι αν δεν με ψηφίσει ο κόσμος θα επιστρέψω στην οικογένειά μου».

https://streamable.com/5yppll

Τέλος, για την κόντρα που είχε με τον Γιώργο Κοψιδά και τη φράση που του είχε πει ότι «ό,τι δεν είχε καταφέρει στην έξω ζωή ήρθε στο Survivor να το κάνει» είπε: «Θέλω να απολογηθώ γι’ αυτό που είχα πει για τον Γιώργο Κοψιδά. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έθιγε εμένα και όχι τον Γιώργο αυτό που είπα. Το έχω μετανιώσει και σίγουρα δεν θα το επαναλάβω».

https://streamable.com/2d0rld