Πέθανε το διάσημο μοντέλο της Levi’s Nick Kamen – Ήταν προστατευόμενος της Madonna
Κόσμος

Πέθανε το διάσημο μοντέλο της Levi’s Nick Kamen – Ήταν προστατευόμενος της Madonna

Πέθανε το διάσημο μοντέλο της Levi’s Nick Kamen – Ήταν προστατευόμενος της Madonna

Το συγκινητικό μήνυμα του Boy George

Σε ηλικία μόλις 59 χρόνων έφυγε από τη ζωή το διάσημο μοντέλο Nick Kamen, που στα 18 του χρόνια είδε το αστέρι του να λάμπει μετά τη διαφήμιση που έκανε για την εταιρεία ρούχων Levi’s. Ο Nick ήταν προστατευόμενος της Madonna και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι Each Time You Break My Heart, όπου παραγωγή και φωνητικά είχε κάνει η ίδια η pop star.

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή μετά από πολλά «αντίο» που κατέκλυσαν τα social media, ανάμεσά τους και ένα μήνυμα του φίλου του, Boy George, o οποίος έγραψε: «Εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη ο πιο όμορφος και γλυκός άνδρας, ο Nick Kamen».

View this post on Instagram

A post shared by Boy George (@boygeorgeofficial)

Ο Nick άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμά του στο Notting Hill μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Ο Nick Kamen, άρχισε να γίνεται γνωστός μετά τη συμμετοχή του στη διαφήμιση της Levi’s όταν ήταν μόλις 18 ετών. Μάλιστα, εκεί τον «ονόμασαν» Nick, όνομα που αργότερα κράτησε, καθώς το πραγματικό του όνομα είναι Ivor Neville “Nick” Kamen.

Στην εμβληματική εκείνη διαφήμιση ο -18χρονος τότε- Nick έβγαζε τα ρούχα του και τα έβαζε στο πλυντήριο, υπό τους ήχους του τραγουδιού Heard It Through The Grapevine του Marvin Gaye. Η διαφήμιση είχε μεγάλη επιτυχία, έκανε περιζήτητο το συγκεκριμένο τζιν παντελόνι και άνοιξε στον Nick τον δρόμο της δημοσιότητας.

Αυτή η εμφάνιση ήταν που τράβηξε την προσοχή πολλών, ανάμεσά τους και της Madonna, η οποία επικοινώνησε μαζί του και στη συνέχεια συνεργάστηκαν για ένα τραγούδι της που είχε γράψει με τον Στίφεν Μπράι.

Η ίδια, το 1986, είχε δηλώσει ότι το «χάρισμα» και η «όμορφη φωνή» του Kamen ήταν αυτό που την έκαναν να επικοινωνήσει μαζί του και έπειτα ήρθε το Each Time You Break My Heart.