Πετράλωνα – Λογοτέχνης: «Ο γιος έχει καταγγείλλει ότι στο σπίτι του θείου του κακοποιούνταν κι άλλα παιδιά»
Πρωινές εκπομπές

Πετράλωνα – Λογοτέχνης: «Ο γιος έχει καταγγείλλει ότι στο σπίτι του θείου του κακοποιούνταν κι άλλα παιδιά»

Πετράλωνα – Λογοτέχνης: «Ο γιος έχει καταγγείλλει ότι στο σπίτι του θείου του κακοποιούνταν κι άλλα παιδιά»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη «Super Κατερίνα»

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Μία από αυτές είναι και η υπόθεση των Πετραλώνων, όπου τα δύο παιδιά της οικογένειας μηνύουν τους γονείς τους, τη μητέρα για κάλυψη και τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση

Την ίδια στιγμή, αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν, δηλώνει ο 50χρονος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό του ανήλικου γιου και της κόρης του.

Ένας λογοτέχνης είναι ο άνθρωπος που έσωσε τα δύο αδέρφια, ο οποίος μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σόκαρε με τις αποκαλύψεις του.

«Από το καλοκαίρι του 2015 και μετά βλέπουμε δύο παιδιά με συμπεριφορές το ένα αντικοινωνική, επιθετική, θλιμμένη, όπως ήταν η μεγάλη αδερφή και το αγόρι με κινήσεις σχεδόν αυτιστηκές, πολύ φοβικό και μια μητέρα η οποία τις περισσότερες φορές ακόμα και μπροστά μας ήταν επιθετική απέναντί του», είπε μεταξύ άλλων ο λογοτέχνης στη «Super Κατερίνα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και συνέχισε:

«Εγώ συνδύασα αυτά που έλεγε η μητέρα και αυτά που έβλεπα μέσα στο σπίτι. Τον Γενάρη του 2016 ξεκινάμε μαθήματα με τα μεγάλα παιδιά στο σπίτι τους. Η κατάσταση του σπιτιού είναι ταυτόσημη με αυτή που περιγράφει χρόνια αργότερα η 3η πραγματογνωμοσύνη. Το δωμάτιο του αγοριού γεμάτο σκουπίδια, το ίδιο το παιδί με ρούχα μικρότερα από το μέγεθός του και παράλληλα η κινησιολογία της μικρής του αδερφής και του ίδιου που παρέπεμπαν σίγουρα σε σεξουαλική έκθεση».

Για τον λόγο που δεν πήγε κατευθείαν στην αστυνομία απάντησε: «Χρόνια μετά και με τεκμήρια και με καταθέσεις των παιδιών οδηγηθήκαμε στο να καταγγέλλουμε τη μητέρα ότι απειλούσε, ότι έκρυβε στοιχεία και πάλι οι αρχές δεν έκαναν τίποτα».

Για το αν του περιέγραψαν περιστατικά: «Το αγόρι πρώτο και μετά το κοριτσάκι ξεκινά να μου μιλά πολύ συγκεκριμένα για πράγματα που ο πατέρας, ο θείος, ένα φιλικό ζευγάρι της μητέρας και του πατέρα και κάτώπιν κάποιοι άλλοι συνεργάτες τους έκαναν. Η μητέρα έφευγε, ο γιος της την αναζητούσε στο τηλέφωνο στις πρώτες κακοποιήσεις, μετά κατάλαβε ότι η μητέρα γνωρίζει. Μάλιστα υπάρχει μάρτυρας που τον άκουγε να σπαράζει, αλλά μετά αφέθηκε στη μοίρα του. Ο γιος έχει καταγγείλλει ότι στο σπίτι του θείου του έχει δει μια σειρά ατόμων να κακοποιούν δύο παιδιά, ένα προσφυγόπουλο και ένα άλλο. Ο πατέρας τον κρατούσε παρών σε αυτόν τον βιασμό, να βλέπει  και μάλιστα τα παιδιά αυτά τα δύο τα βίαζε ένας, ο θείος του αγοριού».

«Αν εγώ ήμουν παιδόφιλος, ή οτιδήποτε άλλο έχει αφήσει να εννοηθεί, το ευκολότερο που είχε να κάνει η άλλη πλευρά είναι να με καταγγείλλει. Εμείς παλέψαμε να φύγουμε αυτές τις συνήθειες», τόνισε.

Ο δικηγόρος του πατέρα, Νεκτάριος Ψύλος, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του στα Πετράλωνα, μιλά στη «Super Katerina».

«Είναι όλα κατάφορα ψεύδη αυτά. Έχουν ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές και δεν βρέθηκε τίποτα. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, προανακριτικά κατέθεσε ότι ο πατέρας δεν το έχει πειράξει ποτέ με αυτό τον τρόπο και δεν έχει δει τίποτα μέσα στο σπίτι. Λίγους μήνες μετά, με αίτηση του λογοτέχνη στη δικογραφία στην κύρια ανάκριση, ανασκευάζει αυτά που είχε πει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Τα παιδιά είναι υποχείρια του λογοτέχνη, ο οποίος τώρα, μέσω του κ. Χαριτάτου για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνει αυτά που λέμε. Όποιος δεν ταιριάζει στα σχέδιά του και την κατεύθυνσή του, τον βγάζει απέναντι», πρόσθεσε.