Πέτρος Φιλιππίδης: Ιδιαίτερα ενοχλημένος με ρεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε στην πολυκατοικία που διαμένει – Θα κινηθεί νομικά κατά της Τατιάνας Στεφανίδου;
Πρωινές εκπομπές

Πέτρος Φιλιππίδης: Ιδιαίτερα ενοχλημένος με ρεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε στην πολυκατοικία που διαμένει – Θα κινηθεί νομικά κατά της Τατιάνας Στεφανίδου;

Πέτρος Φιλιππίδης: Ιδιαίτερα ενοχλημένος με ρεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε στην πολυκατοικία που διαμένει – Θα κινηθεί νομικά κατά της Τατιάνας Στεφανίδου;

Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού

Για «ανεπίτρεπτη εισβολή στο σπίτι» του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε λόγο ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο πελάτης του θα κινηθεί νομικά, ενώ θα απευθυνθεί και στο ΕΣΡ.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι ανεπίτρεπτη η εισβολή στο σπίτι του, έγινε κατάληψη στον χώρο του για πάνω από 5-6 ώρες από μία δημοσιογράφο και ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Αυτό δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους ενοίκους. Δεν δόθηκε καμία άδεια να μπει συνεργείο στα κουδούνια και να κοιτάει τα κουδούνια. Ήταν μια κατάσταση που δημιούργησε στεναχώρια και ενόχληση, γιατί οι άνθρωποι ήταν ευγενικοί. Δεν δόθηκε καμία άδεια».

«Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είναι μεγάλης ηλικίας τι θα έκαναν; Θα τους έδιωχναν. Ο κ. Φιλιππίδης βάλλεται καθημερινά, λεηλατείται η προσωπικότητά του και δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τον Γολγοθά που ανεβαίνει. Έκαναν κατάληψη στον χώρο και δεν του επέτρεπαν να βγει έξω. Ζει χωρίς να θέλει να δημοσιοποιεί την καθημερινότητα και την ιδιωτικότητά του. Οι ένοικοι όταν έβλεπεαν ότι δεν απομακρύνονται από την εκπομπή, διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία. Με τον τρόπο τους και ευγενικά είπα ότι δεν επιθυμούν να έχουν διάλογο, ούτε να δώσουν πληροφορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υπενθύμισε τις επιθέσεις που είχε δεχτεί ο ηθοποιός όταν μαθεύτηκε ο τόπος κατοικίας του, τονίζοντας: «Φωτογραφήθηκε ο τόπος κατοικίας του και η αγωνία του είναι αν δεχτεί επίθεση ποιος θα τον προστατεύσει. Ψευδώς λένε ότι δεν μένει εκεί ο Φιλιππίδης και δεν δίνει το παρών στο τμήμα».

Η Κατερίνα Καινούργιου υπερασπίστηκε θερμά την Τατιάνα Στεφανίδου: «Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα. Τόσα χρόνια γνωρίζετε την Τατιάνα, δεν υπάρχει πρόθεση.Έθεσε κάποια ερωτήματα».

«Είμαι δικηγόρος της Τατιάνας Στεφανίδου 25 χρόνια. Την ξέρω και την υπερασπίζομαι και είναι φίλη μου αλλά όταν κάνει τέτοια λάθη…

Ο Πέτρος Φιλιππίδης τηρεί ευλαβικά τους όρους που του έθεσε το δικαστήριο, εμφανίζεται κάθε φορά στο τμήμα που η ώρα που θα εμφανιστεί δεν αφορά σε κανέναν και δεν θέλει, ούτε είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τους δημοσιογράφους. Είναι ενοχλημένος και θα στραφεί νομικά και κατά της Τατιάνας και κατά της ρεπόρτερ,  ενώ θα πάει και στο ΕΣΡ. Δεν θα κάνει πίσω. Το μόνο που είπα στον Πέτρο είναι ότι εγώ  δεν μπορώ να στραφώ  κατά της Τατιάνας γιατί είμαι δικηγόρος της και θα αναθέσει σε άλλο δικηγορικό γραφείο την υπόθεση».

Αναφορικά με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί αγωγή, ο Πέτρος Φιλιππίδης το αξιολογεί, το εξετάζουμε όλοι μαζί, αλλά είτε γίνει, είτε όχι, δεν θα το δημοσιοποιήσουμε».