Πέτρος Φιλιππίδης: «Πόρτα» από τα κανάλια στις επαναλήψεις των σειρών του
Νέα

Πέτρος Φιλιππίδης: «Πόρτα» από τα κανάλια στις επαναλήψεις των σειρών του

Πέτρος Φιλιππίδης: «Πόρτα» από τα κανάλια στις επαναλήψεις των σειρών του

Το ρεπορτάζ του «Βήματος»

Η αποκάλυψη ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βαρύνεται με κακουργήματα που αφορούν τη γενετήσια αξιοπρέπεια έφερε ντόμινο εξελίξεων για τον δημοφιλή πρωταγωνιστή.

Εκτός βεβαίως από τη σύλληψη και την προφυλάκισή του εν αναμονή της δίκης του, πλέον τίθεται ζήτημα με τις σειρές αλλά και τις θεατρικές παραστάσεις που έπαιξε.

Και ήταν ουκ ολίγες, ενώ μέχρι πρότινος ακόμη προβαλλόταν σε επανάληψη η σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» ενώ πρωταγωνιστούσε και στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Σύμφωνα με το «Βήμα»,  ο πρωταγωνιστής «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία πήραν κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πλέον επιτυχημένες και χιλιοπαιγμένες ελληνικές σειρές που δεν έπαψαν ποτέ να καλύπτουν μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών.

Η απόφαση όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει» απ’ τα τεφτέρια της, μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Η μόνη -και σοβαρή- παράπλευρη απώλεια είναι αυτή που θα βαρύνει όσους συμμετείχαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική), οι οποίοι θα χάσουν έσοδα αφού  από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής τα χάνουν.