Πέτρος Λαγούτης: Έδωσε spoiler για τον 3ο κύκλο του «Έτερος Εγώ»
Νέα

Πέτρος Λαγούτης: Έδωσε spoiler για τον 3ο κύκλο του «Έτερος Εγώ»

Πέτρος Λαγούτης: Έδωσε spoiler για τον 3ο κύκλο του «Έτερος Εγώ»

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και τι πρόκειται να δούμε

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Πέτρος Λαγούτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show και μίλησε για τη συνεπιμέλεια, το «Έτερος Εγώ», τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

«Είμαστε από τις τελευταίες χώρες που ψηφίζεται η συνεπιμέλεια και είναι κρίμα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως άνθρωποι που στο παρελθόν αγαπήθηκαν, ερωτεύτηκαν τόσο μεταξύ τους και έκαναν παιδιά, αυτό πρέπει να πρυτανεύσει. Ένας ψυχολόγος μας είχε πει ότι δεν θα κατηγορήσει κανένας στα παιδιά τον μπαμπά ή τη μαμά γιατί το παιδί είναι μισό μπαμπάς, μισό μαμά», δήλωσε ο ηθοποιός και αναφέρθηκε στον τρόπο που βρέθηκε να συμμετέχει στο «Έτερος Εγώ».

Η ιστορία με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου που τον… «έσυρε» στο σινεμά για την ταινία είναι γνωστή αλλά και ο τρόπος που προσέγγισε τον Σωτήρη Τσαφούλια. Ο Πέτρος Λαγούτης δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά έδωσε και ένα μικρό spoiler.

«Τον Οκτώβρη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο και ανυπομονώ να διαβάσω τα σενάρια. Υπάρχει και κάποιος πάνω από το “ερπετό”», είπε αλλά στην ερώτηση αν τον ξέρουμε η απάντησή του δεν ήταν ξεκάθαρη.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν και ένας από τους ανθρώπους που τον ώθησε να παίξει και στον «Ήλιο».

Στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου δήλωσε: «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Δεν θα πω όχι, δεν θα πω και ναι. Αν έρθει στη ζωή μου κάτι που το θέλω πολύ θα το κάνω. Σχέσεις έχω μόνο όταν είναι κάτι συν, αλλιώς περνάω μια χαρά και μόνος ή με τους φίλους μου».

Ο Πέτρος Λαγούτης έχει κάνει απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδι για 26 μήνες, με τη βοήθεια του ΚΕΘΕΑ. «Δεν με ενοχλεί να το συζητάω. Για να το κάνει κανείς πρέπει να το θέλει πολύ. Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη, το να σταματήσεις οποιοδήποτε εθισμό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις κι άλλα πράγματα στον εαυτό σου. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας να βγάλεις αυτό το πράγμα. Στην αρχή επανέρχεται η επιθυμία, όμως το παλεύεις και εκεί πρέπει να αρχίσεις να αλλάξεις και άλλα πράγματα. Θα υποφέρεις αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά και δώρα, αυτά έρχονται ασταμάτητα. Είναι σαν μια ανώτερη δύναμη να σε επιβραβεύει. Θέλει υπομονή».

https://streamable.com/plpqhq