Πέτρος Λαγούτης: «Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι γ@@ω τα παιδιά»
Νέα

Πέτρος Λαγούτης: «Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι γ@@ω τα παιδιά»

Πέτρος Λαγούτης: «Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι γ@@ω τα παιδιά»

Τι είπε για τους «Παγιδευμένους» και τη σκηνοθεσία του «Οι τέλειοι ξένοι»

Στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή μοιράστηκε ο Πέτρος Λαγούτης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2Night Show.

Ο ηθοποιός μίλησε με καμάρι για τα παιδιά του, για τον Δημήτρη που ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στην υποκριτική, αλλά και για τον Γιώργο που παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Γιατί χαίρεται που έγινε μικρός μπαμπάς και τι συμβουλεύει τους νέους γονείς; Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», αλλά και στη θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι», την οποία σκηνοθετεί μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

«Στο σχολείο στην Γ΄ Λυκείου βγήκα πρώτος σε ψήφους αλλά δεν με έβγαλαν πρόεδρο γιατί υπήρχαν κάτι πολιτικά στη μέση. Μου είπαν να γίνω αντιπρόεδρος και παραιτήθηκα. Πέρασα 8ος στα ναυτιλιακά», δήλωσε και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούρογλου για το ποδόσφαιρο.

«Ο Δημήτρης τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης, αλλά επειδή έκανε ένα μικρό ρόλο στο “Έτερος εγώ” τον διώξανε. Οπότε περιμένουμε αν θα τον πάρουν ξανά από την αρχή ή θα περάσει αλλού. Το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάς τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ, από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους. Δεν αφήνουν ούτε στο θέατρο να δουλέψουν», εξήγησε για τον μεγάλο του γιο.

«Του έχω πει να μην επηρεαστεί από το γεγονός που εμένα και της μαμάς πήγαν καλά τα πράγματα. Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που περνάνε δύσκολες φάσεις. Θέλω να κάνουν και οι δυο αυτό που αγαπάνε. Ο Δημήτρης έχει γίνει και vegetarian και με έχει επηρεάσει πολύ. Βέβαια δουλεύω πολύ και ξεχνάω να φάω».

«Ο μικρός προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο σοβαρά. Είναι στον Ιωνικό και θα δούμε. Κάνουν εξαιρετική δουλειά εκεί οι άνθρωποι», είπε για τον μικρό του γιο που είναι 16 ετών.

Για τη σειρά «Παγιδευμένοι»: «Είναι πολύ ωραίο το σενάριο. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερο παιδί. Είναι μία κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες τι φάση, αλλά είναι γ@@ω τα παιδιά. Είναι αγαπητός, ευθύς,ντόμπρος και είναι πολύ ωραία και η Μάρθα Λαμπίρη. Θα μείνει, θα δουλέψει χρόνια».

Για τη σκηνοθεσία: «Το σκέφτομαι χρόνια. Είδα την ταινία “Οι τέλειοι ξένοι” και είναι η πρώτη φορά που θα παικτεί στο θέατρο. Μετάφραση έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη και ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και μου ζήτησαν να παίξω. Είπα ότι σκεφτόμουν να το σκηνοθετήσω. Τότε δεν προχώρησε και μετά πήρα τον Πυρπασόπουλο και του είπα να σκηνοθετήσουμε μαζί».

«Μπήκα μια φορά στη ζωή μου να ψάξω άλλο κινητό και αισθάνθηκα απαίσια. Δεν μου αρέσει», αποκάλυψε.

«Θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί με τον γιο μου. Όταν λείπει κάποιος ηθοποιός από τις πρόβες στο θέατρο, έρχεται και βοηθάει. Ένας λόγος που χαίρομαι που έγινα μικρός μπαμπάς, είναι γιατί είμαι νέος και μπορώ να κάνω πράγματα μαζί τους», πρόσθεσε.

«Όσες συμβουλές και να δώσεις στα παιδιά, εκείνα τις πράξεις βλέπουν», επεσήμανε.

«Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που θέλουν να πεθάνουν στο σανίδι. Θέλω να είμαι κάπου κοντά στη φύση και μάλιστα νωρίς, όχι στα 75. Δεν θέλω φάρμα, θέλω ένα μπαλκόνι στο Αιγαίο», εξήγησε.