Πήγε στο Style Me Up και έκανε «ψυχανάλυση» στον Τρύφωνα Σαμαρά
Νέα

Πήγε στο Style Me Up και έκανε «ψυχανάλυση» στον Τρύφωνα Σαμαρά

Πήγε στο Style Me Up και έκανε «ψυχανάλυση» στον Τρύφωνα Σαμαρά

Τι της είπε για το ζώδιο και τον χαρακτήρα του

Μια αλλαγή στην εμφάνισή της και το «προβλέψιμο» στυλ της θέλησε να κάνει η Ανθή και βρέθηκε στο Style Me Up με το μότο: «Η φινέτσα είναι στο DNA μου». Ο Γιάννης Λάσκος και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι, αλλά η Υβόννη Μπόσνιακ ενθουσιασμένη ανέλαβε την αλλαγή της.

Μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου η διαγωνιζόμενη είπε: «Μου αρέσουν οι μίνι φούστες και τα φορεματάκια. Ο άνδρας μου θέλει να ντύνομαι όμορφα και προσεγμένα. Περνώντας τα χρόνια πρέπει να προσέχουμε και να μην αφήνουμε να φαίνεται η φθορά».

https://streamable.com/9cuuo4

Στη μπουτίκ η Ανθή συνάντησε την Υβόννη Μπόσνιακ που ήταν σε μεγάλα κέφια και τη βοήθησε να «πειραματιστεί» με διαφορετικά χρώματα και υφάσματα.

https://streamable.com/wqt1fo

Σειρά είχε ο Τρύφωνας Σαμαράς και εκεί ξεκίνησε η ανάκριση. Η Ανθή μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, τον γάμο τους, αλλά και τις ρίζες της από την Κρήτη.

https://streamable.com/oyul8t

Μετά το κούρεμα ήρθε η ώρα για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών. Και εκεί ξεκίνησε η ψυχανάλυση στον Τρύφωνα Σαμαρά. «Πες μου τα χαρακτηριστικά του ζωδίου και του χαρακτήρα σου» είπε η Ανθή με τον Τρύφωνα να αποκαλύπτει: «Είμαι Καρκίνος με Ζυγό. Τα χαρακτηριστικά είναι ωραιοπαθής. Το έχω αυτό. Μου αρέσει ο εαυτός μου όπως είναι και κάνω κάποια πράγματα για να βελτιώνομαι».

https://streamable.com/tnjwpb

Τέλος, η αλλαγή της Ανθής ήταν εντυπωσιακή με την παίκτρια να δηλώνει ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα.

https://streamable.com/p2w9ur