Πηγή Δεβετζή: «Τώρα που είμαι στο J2US έχω ακούσει σχόλια του τύπου “Καλά, αυτή μένει στο παιχνίδι επειδή είναι κολλητή του Κοκλώνη”»
Ελλάδα

Πηγή Δεβετζή: «Τώρα που είμαι στο J2US έχω ακούσει σχόλια του τύπου “Καλά, αυτή μένει στο παιχνίδι επειδή είναι κολλητή του Κοκλώνη”»

Πηγή Δεβετζή: «Τώρα που είμαι στο J2US έχω ακούσει σχόλια του τύπου “Καλά, αυτή μένει στο παιχνίδι επειδή είναι κολλητή του Κοκλώνη”»

Η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν μίλησε για την προσωπική της ζωή, την πρόταση γάμου που δέχτηκε από την τελευταία της σχέση και γιατί δεν προχώρησε αυτός ο δεσμός στο περιοδικό ΟΚ!

Η Πηγή Δεβετζή μάς έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους με την πορεία της στον αθλητισμό αλλά όπως παραδέχεται στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο οι δυσκολίες που συνάντησε στον χώρο δεν ήταν λίγες.

Η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, το J2US αλλά και τη φιλία της με τον Νίκο Κοκλώνη. Όπως είπε, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως οφείλει την παραμονή της στο σόου του Alpha χάρη στον γνωστό παραγωγό.

Αυτό το λες γιατί κάποιοι βλέπουν συμφέρον στη φιλία σου με τον Νίκο Κοκλώνη;

Ναι. Για αυτό ακριβώς το λέω. Ακόμα και τώρα που είμαι στο J2US έχω ακούσει και έχω διαβάσει σχόλια του τύπου «Καλά, αυτή μένει στο παιχνίδι επειδή είναι κολλητή του Κοκλώνη». Αν δεν είμαι καλή, δεν θα μείνω. Και όπως μου έχουν πει από την παραγωγή, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χαμηλότερη βαθμολογία από εμένα στο televoting. Ακόμη και όταν με είδαν στο The Bachelor (σ.σ. όπου έκανε μια guest εμφάνιση) , κάποιοι είπαν ότι έγινε λόγω του Νίκου, παρόλο που δεν είναι δική του παραγωγή.

Περνώντας σε πιο προσωπικές πτυχές η πρωταθλήτρια μίλησε για την τελευταία της σχέση η οποία παρολίγον να τη φέρει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είχε γίνει και πρόταση γάμου;

Είχε έρθει και με είχε ζητήσει από τη μητέρα μου.

Και γιατί δεν παντρευτήκατε τελικά;

Δεν μαλώσαμε. Τέλειωσε αυτή η σχέση και μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τελι κά δεν ήταν, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που λέω είναι ότι στη ζωή μας κάποιοι κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν κάποιοι άλλοι. Ίσως στην πορεία να μην ήμασταν ευτυχισμένοι, οπότε καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα.

Μήπως αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αθλητής κολύμβησης Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο, όπως έχει γραφτεί, υπήρξε φλερτ;

Έχω αποφασίσει να μη δημοσιοποιώ ούτε τις προσωπικές ούτε τις φιλικές μου σχέσεις. Όταν είμαι με κάποιον σοβαρά, τότε θα το πω. Σχετικά με τον Δανιά, θα σου πω μόνο ότι με είχε καλέσει για να κάνω κάποιες απονομές στους αθλητές σε ένα τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε τον Μάιο. Μου θύμισε ότι συναντηθήκαμε πρώτη φορά στους ξενώνες του ΟΑΚΑ. Κρατήσαμε επαφή και σχεδιάζαμε να συνεργαστούμε σε κάτι που ετοίμαζε για το beach volley.

Πάντως σε αρκετούς έκανε εντύπωση η κίνησή του να διαγράψει τις κοινές σας φωτογραφίες στα social media.

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση γιατί θεωρούσα ότι είχαμε μια ωραία σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έβαλα στην καρδιά μου. Μου φάνηκε πολύ περίεργο που έσβησε τη φωτογραφία μας. Αλλά για να το κάνει, προφανώς θα είχε τους λόγους του.

Σκέφτηκες ότι πίσω από αυτό θα μπορούσε να κρύβεται η Ιωάννα Μαλέσκου, με την οποία όλοι λένε ότι είναι μαζί;

Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κίνηση. Κι εγώ στο Facebook μου έχω φωτογραφίες και με πρώην σχέσεις μου, αλλά και με φίλους με τους οποίους μπορεί να μηn μιλάω τώρα. Αν τις διέγραφα, θα ήταν σαν να διαγράφω όλο το παρελθόν μου και τις επιλογές μου.

Αν σου το ζητούσε ο σύντροφός σου, θα το έκανες;

Μία φορά το έκανα. Αλλά όταν έχεις μια σχέση υποτίθεται πως πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλο. Το θεωρώ φοβερό χάσιμο χρόνου να μπαίνεις στη διαδικασία να τσεκάρεις ποιος του έκανε like στις φωτογραφίες ή ποιος τον ακολούθησε. Ούτε μπορείς να επιβάλλεις στον άλλο να σβήσει τις αναμνήσεις του. Αυτό θα το έκανα μόνο αν δεν είχα περάσει καλά σε μια σχέση και δεν ήθελα να υπάρχει τίποτα που να μου τη θυμίζει. Για να σου δώσω να καταλάβεις, από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω καμία φωτογραφία, καμία επαφή. Δεν θέλω να τον ξαναδώ! Γιατί; Γιατί δεν πέρασα καλά. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου.

Έχεις ζήσει κάποιο δυνατό, ανεκπλήρωτο έρωτα;

Πολλά χρόνια πριν. Εκείνος ήταν bisexual. Σήμερα δεν θα είχα κανένα θέμα με αυτό.