Πηνελόπη Αναστασοπούλου (για το Booth): «Ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα το αφήσει έτσι»
Νέα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου (για το Booth): «Ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα το αφήσει έτσι»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου (για το Booth): «Ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα το αφήσει έτσι»

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς αισθάνθηκε για το «κόψιμο» της εκπομπής και τι θα γίνει στο μέλλον

Στο «Πρωινό» ήταν καλεσμένη  η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που μίλησε για το «κόψιμο» του The Booth.

«Χαίρομαι που με εμπιστεύονται άνθρωποι που δημιουργούν ωραία πράγματα. Το έμαθα πολύ τελευταία (ότι κόβεται το Booth). Ήταν μεγάλο κέρδος και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί καταφέραμε να φέρουμε στη μεσημεριανή ζώνη μια άλλη γεύση. Γι’ αυτό και στεναχωρήθηκα. Δεν μας άφησαν να το ολοκληρώσουμε. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό και για ποιον λόγο. Το μέτρο είναι τα νούμερα. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα ελάχιστα αυτά μηχανάκια ορίζουν το ποιόν μου ή το ταλέντο μου. Έπαιρνα ένα feedback από διάφορους ανθρώπους, μόνο καλά λόγια. Δεν γνωρίζω καν γιατί κόπηκε η εκπομπή, δεν υπήρχε ενημέρωση ότι φταίνε τα νούμερα. Μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος της εκπομπής ότι ήταν μια απόφαση του καναλιού» είπε.

«Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις. Δεν είμαστε έτοιμες να το αφήσουμε, είμαστε έτοιμες να πολεμήσουμε. Ξυπνούσα το πρωί και πήγαινα πάρα πολύ χαρούμενη στη δουλειά μου. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά στην τηλεόραση. Υπήρξε μια αρμονία υπέροχη. Συζητάμε διάφορες εκδοχές -όχι απαραίτητα με το κανάλι- το συζητάμε με την παραγωγή και με τον Νίκο (Κοκλώνη), τον υπέροχο. Το σίγουρο είναι ότι θέλει να βρει τον τρόπο. Δεν τον γνωρίζω  πολύ καλά προσωπικά αλλά από τις λίγες φορές που του έχω μιλήσει στο τηλέφωνο είναι ένας άνθρωπος ο οποίος όταν θέλει κάτι έχει τον τρόπο. Οπότε θεωρώ ότι δεν θα το αφήσει  έτσι» είπε.

https://streamable.com/mewod5

Η αγάπη για τον σύζυγό της

Η ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της. «Με τον Φώτη ακούμε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Όταν δεν είμαι καλά ζητάω τη βοήθειά του. Ο καθένας μας έχει πρωταρχική έγνοια να είναι ο άλλος καλά. Ο Φώτης είναι ο άγγελός μου, πάντα έτσι θα νιώθω γι’αυτόν. Ήθελα έναν άνθρωπο να με αγαπάει και να είναι έτοιμος να δεχτεί την αγάπη μου. Θέλω να είμαστε δύο που θα πηγαίνουμε πάντα μαζί».

Όπως είπε θήλασε τις κόρες της για δύο χρόνια την κάθε μία, μαγειρεύει πολύ και της αρέσει ενώ επεσήμανε το γεγονός ότι ο κόσμος έχει μια άλλη αντίληψη για εκείνην εξαιτίας  των ρόλων που συνήθως παίζει (της κακιάς ή της αντροχωρίστρας) ενώ η ίδια είναι παλαιών αρχών.

https://streamable.com/9zl5i6

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά δεν θα άφηνα ποτέ την οικογένειά μου για τίποτα στον κόσμο παρόλο που το βλέπω και μου αρέσει» είπε.

Μίλησε όμως και με τα καλύτερα λόγια για τη μάνατζέρ της, την Έλενα Χριστοπούλου. «Δεν είμαι μόνη πια επαγγελματικά.Έχω ανθρώπους που με προσέχουν» είπε.

https://streamable.com/k016je