Pink: Αυτό είναι το μυστικό της για έναν επιτυχημένο γάμο!
Κόσμος

Pink: Αυτό είναι το μυστικό της για έναν επιτυχημένο γάμο!

Pink: Αυτό είναι το μυστικό της για έναν επιτυχημένο γάμο!

Τι αποκαλύπτει για τα 15 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της;

Εκτός από μια επιτυχημένη καριέρα η Pink έχει και μια όμορφη οικογένεια και τώρα ήρθε η ώρα να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της και να δώσει οδηγίες για έναν υγιή και επιτυχημένο γάμο. Μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της –επαγγελματία σε αγώνες μοτοκρός – Carey Hart και δυο παιδιά, σίγουρα έχει τις γνώσεις να το κάνει.

Μιλώντας στο People μάλιστα για τον γάμο της, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Για εμάς, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει κουμπί παραίτησης. Εκτός αν βρούμε ένα. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε βρει», είπε και συνέχισε: «Επίσης υπάρχει η Συμβουλευτική Σχέσεων για ζευγάρια. Μαθαίνεις πώς να μιλάς την ίδια γλώσσα με εκείνον γιατί δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Προχωρώντας σε μια προσωπική αποκάλυψη η Pink παραδέχτηκε:  «Μας αρέσει να είμαστε οικογένεια. Και προερχόμαστε από δύο οικογένειες που γνώρισαν την εγκατάλειψη. Αλλά εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε έτσι».

Η Pink μίλησε επίσης για το πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός της. «Πολλοί έχουν λάθος εντύπωση για τον Carey. Σκέφτονται… Ω! Eίναι μοτοσικλετιστής, υπερβολικά αρρενωπός, πολλά τατουάζ… Είναι ο πιο ευαίσθητος, και υποστηρικτικός σύζυγος στον κόσμο», είπε. «Ποτέ δεν λέει όχι».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2006 και έχουν δύο παιδιά, την Willow και τον Jameson.

«Έχουμε μεγαλώσει πραγματικά μαζί», είπε η μητέρα των δύο παιδιών στο People. «Όταν συναντιέσαι για πρώτη φορά, τον βλέπεις σαν το μοναδικό άνθρωπο στον κόσμο. Δεν πρέπει όμως. Δεν μπορεί να είναι ολόκληρος ο κόσμος σου. Πρέπει να έχετε τα δικά σας μυστικά, τους δικούς σας φίλους, τον δικό σας χρόνο για τον εαυτό σας. Συνήθιζα να είμαι εξαιρετικά απαιτητική», είπε. «Τώρα θέλουμε τα λιγότερα ο ένας από τον άλλον, και αυτό μας κάνει να δίνουμε πολύ περισσότερα με κάποιο τρόπο», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ