Ποιο διευθυντικό στέλεχος άφησε την ΕΡΤ για το OPEN;
BeZnews

Ποιο διευθυντικό στέλεχος άφησε την ΕΡΤ για το OPEN;

Ποιο διευθυντικό στέλεχος άφησε την ΕΡΤ για το OPEN;

Το τηλεοπτικό κούίζ της μέρας από τον Γιώργο Μπέζα

Μπορεί στα κανάλια να επικρατεί μεταγραφικός πυρετός για την επόμενη σεζόν από τα πρόσωπα που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες και θα δώσουν την δική τους μάχη με τον ανταγωνισμό, ωστόσο υπάρχουν και οι στρατηγικές κινήσεις στο παρασκήνιο που επηρεάζουν με τον δικό τους τρόπο το ταμείο των καναλιών.

Στο «κάτω κάτω της γραφής» αυτό είναι και το ζητούμενο.

Έτσι στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών στρατηγικών αλλαγών που κάνουν στο Open, ο Γιάννης Λάτσιος έκανε πρόταση στη Γενική Διευθύντρια Μarketing της ΕΡΤ για να αναλάβει την ίδια θέση στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Φαίνεται πως η πρόταση ήταν άκρως δελεαστική αφού η Κωνσταντίνα Κουτρούλη είπε το «ναι» και ζήτησε να μην ανανεωθεί η σύμβαση ενός ακόμη έτους που είχε με την δημόσια τηλεόραση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την ΕΡΤ βρισκόταν στον ΑΝΤ1.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια που βρισκόταν στη δημόσια τηλεόραση είχε παρουσιάσει καινοτόμες προτάσεις στον τομέα του Marketing.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που θα γίνει στα μετόπισθεν αφού αυτή την περίοδο στο Open γίνεται ένας απολογισμός και μεγάλο ξεκαθάρισμα σε πρόσωπα-κλειδιά που φαίνεται πως θα αντικατασταθούν ώστε να ανθίσουν τα οικονομικά του καναλιού.