«Πόλεμος» Boris Johnson – Nicki Minaj για τα εμβόλια
Κόσμος

«Πόλεμος» Boris Johnson – Nicki Minaj για τα εμβόλια

«Πόλεμος» Boris Johnson – Nicki Minaj για τα εμβόλια

«Φίλος έκανε το εμβόλιο και έμεινε ανίκανος», είπε η ράπερ

Ένας πόλεμος λέξεων… έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson και την αντιεμβολιάστρια ράπερ Nicki Minaj.

Η τραγουδίστρια η οποία υποστήριξε πως φίλος του ξαδέρφου της έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και υπέστη ανικανότητα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter.

Το tweet της Nicki Minaj έχει γίνει τρελό viral στα κοινωνικά μέσα και έχει πάνω από 130.000 likes. Η ράπερ που γεννήθηκε στο Τρινιντάντ έχει περισσότερους από 22 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter και αντιμετωπίζει τεράστιες αντιδράσεις για το tweet της σχετικά με τα εμβόλια Covid-19, ενώ απασχόλησε ακόμα και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την πορεία της πανδημίας στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Αφού ξεκαθάρισε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αναληθείς και τρομάζουν τους πολίτες, ο επιδημιολόγος, καθηγητής Κρις Γουίτι είπε: «Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν να αποθαρρύνουν άλλους να κάνουν το εμβόλιο που θα μπορούσε να τους σώσει τη ζωή ή να αποτρέψει τραυματισμούς για μια ζωή. Και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, λυπάμαι που το λέω, νομίζω γνωρίζουν πως εκτοξεύουν ανακρίβειες. Κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να ντρέπονται».

Εν συνεχεία ο Boris Johnson δήλωσε ότι θα προτιμούσε να ακούσει επί του θέματος την κορυφαία γενική γιατρό του βρετανικού συστήματος Υγείας Νίκι Κανάνι.

«Δεν είμαι εξοικειωμένος με τη δουλειά της Nicki Minaj, όπως ίσως θα έπρεπε. Ωστόσο είμαι εξοικειωμένος με τη Νίκι Κανάνι, σούπερσταρ γιατρό του Μπέξλεϊ, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές μπροστά σας και θα σας πει ότι τα εμβόλια είναι υπέροχα και όλοι πρέπει να τα κάνουν. Οπότε προτιμώ να ακούσω την Νίκι Κανάνι», έγραψε.

Η τραγουδίστρια έσπευσε αμέσως να απαντήσει στο Twitter, βάζοντας βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου και έγραψε: «Τον αγαπώ ακόμη αν και υποθέτω ότι αυτό ήταν προσβολή;», σχολιάζοντας επίσης τη βρετανική προφορά. Ηχογράφησε μάλιστα ένα ηχητικό μήνυμα με αποδέκτη τον πρωθυπουργό της Βρετανίας. «Ναι, γεια σου πρωθυπουργέ Μπόρις, είμαι η Nicki Minaj – καλώ απλά για να σας πω ότι ήσασταν τόσο απίθανος στις ειδήσεις σήμερα το πρωί. Και για την ακρίβεια είμαι Βρετανή. Γεννήθηκα εκεί. Πήγα στο πανεπιστήμιο εκεί. Πήγα στην Οξφόρδη. Πήγα στο σχολείο με τη Μάργκαρετ Θάτσερ. Και μου είπε τόσα πολλά καλά πράγματα για εσένα. Θα ήθελα να σας στείλω ένα πορτοφόλιο της δουλειάς μου, εφόσον δεν γνωρίζετε και πολλά για μένα, είμαι μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ», ακούγεται να λέει σε αυτό η τραγουδίστρια.