Πωλίνα: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης στο Survivor
Νέα

Πωλίνα: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης στο Survivor

Πωλίνα: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης στο Survivor

Η εμπειρία της από τη «Φάρμα» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Καλεσμένη στις Roomies στο Mega ήταν σήμερα η Πωλίνα και μίλησε για τα ριάλιτι, την περίοδο που συμμετείχε στη «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και το Survivor και τον αγαπημένο της παίκτη στον φετινό κύκλο.

«Βλέπω όλα τα ριάλιτι. Το Survivor και όλο τα άλλα. Ο αγαπημένος μου παίκτης στο Survivor είναι ο Ηλίας Μπόγδανος γιατί είναι γρήγορος και γελαστός. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει το παιχνίδι», είπε αρχικά η Πωλίνα.

Ενώ, για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» είπε: «Το 2003 μας μάζεψε κάποιος και πήγαμε σε μία φάρμα. Εκεί έκανα τις χειρότερες δουλειές. Κουβαλούσα τα νερά και μια φορά κουβαλούσα τα αυγά από το κοτέτσι και μου έπεσε ένα κάτω και το κουκούλωνα γιατί πεινούσαμε. Είχε γίνει και ένας τσαμπουκάς στον τροχό. Εκεί μου είπε πει (σ.σ. ο άλλος παίκτης) “μην με σπρώξεις και πολύ γιατί θέλω να φύγω”. Και την ώρα που ξεκινάμε, μου ήρθε το δοκάρι στον λαιμό και βγήκε ο Godzilla από μέσα μου».

Ακόμη, η Πωλίνα περιέγραψε ένα άγνωστο περιστατικό με το τραγούδι «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» καθώς ανέφερε πως όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι άνοιξε η αεροπορική γραμμή Αθήνα – Σεϋχέλλες. «Εκεί δεν μπορείς να πας με τη γυναίκα σου που είσαι 20 χρόνια. Δεν είναι για κουρασμένα ζευγάρια και με έβριζαν κάποιοι γιατί δεν πέρασαν ωραία. Κάποιοι πέρασαν ωραία, όμως. Και η Δήμητρα Λιάνη είχε πάει εκεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου».

Αναφερόμενη στη σύγκριση Τανιμανίδη – Αρναούτογλου είπε: «Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι καλός στη “Φάρμα”. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ερχόταν πάντα νύχτα στη “Φάρμα” με μια λάμπα και ρωτούσε αν είμαστε όλοι εδώ. Επειδή δεν είχαμε, όμως, φως στη “Φάρμα” καθόμασταν μαζί του όλοι γύρω από τη λάμπα στο τραπέζι και μιλούσαμε».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το deal που είχε κάνει ως αρχηγός, όταν αντάλλαξε με την παραγωγή το τυρί που έφτιαξε η Στέλλα Γεωργιάδου με 8 κιλά παϊδάκια και πατάτες τηγανιτές.

https://streamable.com/2ste47