Πώς θα τελειώσει ο Απρίλιος για τα ζώδια; Ποιοι θα δουν… άσπρη μέρα στον έρωτα και στα οικονομικά;
ΖΩΔΙΑ

Πώς θα τελειώσει ο Απρίλιος για τα ζώδια; Ποιοι θα δουν… άσπρη μέρα στον έρωτα και στα οικονομικά;

Πώς θα τελειώσει ο Απρίλιος για τα ζώδια; Ποιοι θα δουν… άσπρη μέρα στον έρωτα και στα οικονομικά;

Χάρη στη σύνοδο Αφροδίτη - Δία

Ο Απρίλιος κλείνει για τα ζώδια με μία άκρως ευεργετική όψη, η οποία και θα προσφέρει γενναιόδωρα τα «καλούδια» της στον έρωτα και στα οικονομικά!

Το Σάββατο 30 Απριλίου η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζουν την μεταξύ τους σύνοδο στην 27ο μοίρα του ζωδίου.

Έτσι, χαρίζουν σημαντικές ευκαιρίες τύχης, επέκτασης, ανόδου τόσο στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), όσο και στους Καρκίνους, Αιγόκερους, Ταύρους, Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου!

Πώς θα επηρεάσει η σύνοδος το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Ορισμένα θετικά γεγονότα, θα σου φέρουν ψυχική και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι επιτέλους ξανά πολύ αισιόδοξος και μπορείς τώρα άφοβα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Επιπλέον παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητά σου και η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου σε φέρνει πιο κοντά στους φίλους σου. Επωφελείσαι πολύ μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους, για να πετύχεις ένα όνειρό σου. Πολύ πιθανόν μία φιλία να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις θα είναι άπειρες, όπως και οι διακρίσεις ή οι έπαινοι. Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, να καταφέρεις σταθεροποίηση στην αισθηματική αλλά και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τόση τύχη, όλα μπορούν να συμβούν τώρα με την αισιοδοξία, την ενέργεια και την κοινωνικότητα που σε διακρίνει! Γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα!

ΛΕΩΝ

Το πάθος σου, η γοητεία και η σεξουαλικότητά σου σε κάνουν ακαταμάχητο! Επιπλέον επιθυμίες ερωτικές και οικονομικές, πραγματοποιούνται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απολαμβάνεις όμορφες ερωτικές στιγμές, βελτίωση ή επισημοποίηση της σχέσης σου και αν είσαι ελεύθερος έρχονται, νέες ουσιαστικές συναισθηματικές γνωριμίες!

ΖΥΓΟΣ

Άπειρες θα είναι οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς! Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται και εσύ λάμπεις εμφανισιακά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χορταίνεις φήμη, γοητεία, τύχη, τέλεια ερωτική ζωή, λάμψη, δημιουργικότητα, κατακτήσεις, εύνοια σε τυχερά παιχνίδια και επιτυχίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις εύνοια στη οικογενειακή ζωή και θα διορθωθούν σχέσεις που είχαν ίσως κλονιστεί. Θέματα σπιτιού και γενικά ακινήτων βελτιώνονται. Ερωτικά, πιθανόν να έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση ή για συγκατοίκηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και γενικά στις επαφές σου! Εύνοια σε μετακινήσεις, επικοινωνίες και γνωριμίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς να αναμένεις οικονομική εύνοια, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά. Προσοχή μόνο στις υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού.

ΙΧΘΥΣ

Έρχονται σπουδαίες, πολλές ευκαιρίες και ανέλπιστα τυχερές καταστάσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η επιτυχία είναι εδώ!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr