Προβλέψεις 2022: Πότε θα είναι ανάδρομος ο Ερμής και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;
ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις 2022: Πότε θα είναι ανάδρομος ο Ερμής και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Προβλέψεις 2022: Πότε θα είναι ανάδρομος ο Ερμής και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Αναλυτικά οι προβλέψεις και οι τομείς που επηρεάζονται

Το 2022 απέχει μερικές εβδομάδες και η ερώτηση είναι «πότε θα είναι ανάδρομος ο Ερμής τη νέα χρονιά» και πώς θα μας επηρεάσει!

Τι σημαίνει «ανάδρομος Ερμής»;

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που επικοινωνεί ο άνθρωπος με το περιβάλλον του. Αντιπροσωπεύει την σκέψη, τη νόηση, τη γνώση, την έκφραση ενώ παράλληλα είναι ο βασικός ρυθμιστής κάθε μορφής επικοινωνίας.

Ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, μεταφορικό μέσο, σχέση με αδέρφια και γείτονες είναι μερικοί από τους τομείς που έχουν άμεση επιρροή από την πορεία του Ερμή στον ζωδιακό κύκλο.

Όταν ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος τότε οι παραπάνω τομείς δεν έχουν την γρήγορη, εύκολη, εποικοδομητική ροή.

Οι μέρες γεμίζουν με καθυστερήσεις, παρανοήσεις και ζημιές στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις, στα ραντεβού μας.

Στις περιόδους που ο Ερμής κινείται ανάδρομος, παρατηρούμε ζημιές σε ηλεκτρολογικές / τεχνολογικές / μηχανολογικές συσκευές.

Σε αυτά τα διαστήματα πρέπει να αποφεύγουμε και τις σημαντικές αγορές (ιδιαίτερα αυτοκίνητο, κινητό, tablet, laptop).

Σημαντικό είναι να προσέχουμε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις μας, γιατί υπάρχει ροπή προς τα ατυχήματα.

Ένας ακόμα τομέας που είναι φανερό ότι βάλλεται την περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομος είναι οι συμφωνίες.  Υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις και μπερδέματα στην εύρυθμη εξέλιξη των συμφωνιών συνεργασίας.

Η περίοδος δεν κρίνεται ευνοϊκή για την έναρξη ενός νέου συμφωνητικού (ή και μισθωτηρίου) γιατί αφενός δεν θα έχει διάρκεια, αφετέρου μπορεί να αναιρεθούν οι όροι συμφωνίας ή να βγουν στην πορεία προβλήματα στην επιφάνεια.

Τέλος, με τον ανάδρομο Ερμή, πάντα υπάρχουν οι λεγόμενες επαφές, συζητήσεις, επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος όπου προκύπτουν και αρκετές επανασυνδέσεις.

Πότε θα είναι ανάδρομος ο Ερμής το 2022;

Τα χρονικά διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος το 2022 είναι 3 και είναι τα ακόλουθα:

  • 14 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2022
  • 10 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022
  • 10 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022
  • 29 Δεκεμβρίου 2022 έως 18 Ιανουαρίου 2023

Ποια ζώδια επηρεάζονται και σε ποιον τομέα;

Ανάδρομος Ερμής 14 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2022

Το πρώτο χρονικό διάστημα του 2022, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος είναι την περίοδο από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2022.

Σε αυτή την χρονική περίοδο θα μας απασχολήσουν ζητήματα συλλογικά, κυβερνητικά, θα έχουμε αλλαγές και αναθεωρήσεις σε νόμους αλλά και σημαντικές επιβολές και περιορισμούς.

Ο Ερμής ξεκινά να είναι φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο της συλλογικότητας τον Υδροχόο, ενώ θα βρίσκεται ήδη σε δυσαρμονία με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου!

Το διάστημα ως και τις 26 Ιανουαρίου 2022, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, τα ζητούμενα που θα μας απασχολήσουν αφορούν το κοινωνικό σύνολο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι οι απεργιακές ακινητοποιήσεις, οι αντιδράσεις και οι εξεγέρσεις.

Η αντιδραστικότητα, η επαναστατικότητα και η εκρηκτικότητα θα είναι αρκετά έκδηλες στο ξεκίνημα του έτους. Τα επικοινωνιακά ευτράπελα ωστόσο θα αφορούν και τον τομέα της τεχνολογίας. Σημαντικό είναι να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας, να αποφύγουμε ατυχήματα, να κατευνάσουμε τις εκρηκτικές αντιδράσεις μας ενώ η περίοδος αυτή μας ωθεί να αναλογιστούμε πολύ περισσότερο την αξία της φιλίας, αλλά και των προσωπικών σχεδίων μας.

Από τις 26 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2022, ο Ερμής θα έχει περάσει και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα φτάσει ως την 24η μοίρα. Σε αυτό το χρονικό στάδιο οι επικοινωνίες δραστηριότητες παγώνουν ακόμα περισσότερο, ενώ η τάση της επιβολής και του ελέγχου επανέρχονται για μία ακόμα φορά στην ζωή μας και στην καθημερινότητά μας.

Ζητήματα πού αφορούν νόμους, κυβέρνηση, εξουσία, βρίσκονται σε φάση ζυμώσεων και επαναδιαπραγματεύσεων. Χαρακτηριστικές θα είναι και οι αποκαλύψεις, τα παρασκήνια και τα σκάνδαλα της περιόδου. Σε προσωπικό επίπεδο, το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να διαφυλάξουμε τα μυστικά μας, να διαχειριστούμε τις αρνητικές σκέψεις που θα μας κατακλύζουν με φόβο και να αποφύγουμε σημαντικές ενάρξεις / αποφάσεις που θέλουμε να έχουν μία σταθερή ισχύ σε βάθος χρόνου!

  • Ερωτική επανασύνδεση: Οι Λέοντες, Υδροχόοι αλλά και οι Ζυγοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου αλλά και οι Καρκίνοι , Αιγόκεροι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου
  • Προσοχή στην οικονομική διαχείριση: Οι Καρκίνοι , Αιγόκεροι 1ου και 2ου δεκαημέρου καθώς και οι Δίδυμοι , Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.
  • Προσοχή στα Επαγγελματικά λάθη: Οι Ταύροι και οι Παρθένοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου καθώς και οι Κριοί, Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

Ανάδρομος Ερμής από 10 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022

Σε αυτή την Ανοιξιάτικη περίοδο και ενώ βρισκόμαστε σε διάστημα Εκλείψεων ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος από την 4ο μοίρα των Διδύμων έως και την 26ο μοίρα του Ταύρου.

Την περίοδο από τις 10 -23 Μαΐου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, δηλαδή στο ζώδιο των Διδύμων. Το διάστημα αυτό χρειάζεται να είμαστε πιο προσεχτικοί σε συμφωνίες, μετακινήσεις, στο μεταφορικό μας μέσο αλλά και σε κάθε σημαντική για εμάς απόφαση.

Οι βιαστικές επιπόλαιες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα αποτελέσματα. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Κριό στις 6/5 και με τον Δία από τον Κριό στις 20/5 θα προσφέρουν και μία ευχάριστη νότα επικοινωνιών, ειδήσεων που αφορούν το παρελθόν και θα σκορπίσουν χαμόγελα!

Το διάστημα από τις 23 Μαΐου έως τις 2/6 ο Ερμής θα έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά και τα αισθηματικά θα έχουν την τιμητική τους.

Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου διανύουν μία περίοδο μεγάλων αναθεωρήσεων αλλά και συγχύσεων και εκκαθαρίσεων όπου προκαλούνται και λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης στον Σκορπιό (16/5).

  • Ερωτική επανασύνδεση: Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και Ταύροι – Σκορπιοί- Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου
  • Προσοχή στην οικονομική διαχείριση: Ταύροι, Σκορπιοί 1ου δεκαημέρου και Κριοί , Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου
  • Προσοχή στα επαγγελματικά λάθη: Παρθένοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου και Λέοντες Τοξότης του 3ου δεκαημέρου.

Ανάδρομος Ερμής 10 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022

Το τελευταίο χρονικό διάστημα για το 2022 όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος είναι την περίοδο από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των σχέσεων, των συνεργασιών αλλά και της δικαιοσύνης, τον Ζυγό ενώ συνεχίσει στο ζώδιο της υπηρεσίας και της εργασίας στο οποίο μάλιστα είναι και κυβερνήτης, στην Παρθένο. Θα κινηθεί ανάδρομος από την 8ο μοίρα του Ζυγού ως την 24ο μοίρα της Παρθένου.

Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές λοιπόν και η ένταση στους ρυθμούς της καθημερινότητας γίνεται μετ εμποδίων, ενώ παρατηρούμε σημαντικές αναθεωρήσεις σε ζητήματα που συνδέονται με σχέσεις, συνεργασίες, νόμους.

  • Ερωτική επανασύνδεση: Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου και Παρθένοι, Ιχθύες , Ταύροι του 3ου δεκαημέρου.
  • Προσοχή στην οικονομική διαχείριση: Παρθένοι, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου και Λέοντες, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.
  • Προσοχή στα επαγγελματικά λάθη: Αιγόκεροι και Ταύροι του 1ου δεκαημέρου και Τοξότες, Κριοί του 3ου δεκαημέρου

Ανάδρομος Ερμής 29 Δεκεμβρίου 2022 έως 18 Ιανουαρίου 2023

Το 2022 κλείνει την αυλαία του με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος της τελευταίες μέρες του έτους. Η αναδρομή του θα ξεκινήσει από την 24ο μοίρα του Αιγόκερω και θα διαρκέσει ως τις 18 Ιανουαρίου 2023 όπου και ο Ερμής θα βρίσκεται στην 08η μοίρα του Αιγόκερω.

Το πλήρωμα του χρόνου θα φέρει σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και οριστικές εκκαθαρίσεις για θέματα που μας απασχόλησαν από το ξεκίνημα του έτους όπου και τότε ο Ερμής ήταν φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω.

  • Ερωτική επανασύνδεση: Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι του 1ου, 2ου και 3ου δεκαημέρου.
  • Προσοχή στην οικονομική διαχείριση: Τοξότες και Δίδυμοι 1ου, 2ου και 3ου δεκαημέρου.
  • Προσοχή στα επαγγελματικά λάθη: Λέοντες, Κριοί από όλα τα δεκαήμερα.