Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του»
Νέα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του»

Ο ηθοποιός μίλησε για το MeToo, τη συνεργασία του στο «50-50», τον πατέρα του και την προσωπική του ζωή

«Στρείδι» χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφορικά με τα προσωπικά του, ενώ όταν βγήκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, δεν κοίταζε τον εαυτό του, αλλά την αντίδραση του πατέρα του.

«Ακόμα ντρέπομαι, αισθάνομαι…κάτι με την αναγνωρισιμότητα», είπε ο ηθοποιός στον Θανάση Πάτρα και το «MEGA Καλημέρα», ενώ αναφορικά με την προσωπική του ζωή σημείωσε ότι «Η ζωή μου είναι ζωή μου. Δεν είμαι “στρείδι” με την προσωπική μου ζωή, αλλά φοβάμαι να την αφήσω μετέωρη στο πουθενά».

«Την πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν έβλεπα εμένα αλλά τον πατέρα μου, για την αντίδρασή του. Για το “Έτερος εγώ” ο πατέρας μου είπε “πάρα πολύ ωραίο, καμιά κωμωδία δεν θα κάνετε;”», δήλωσε ο ίδιος.

«Δεν περίμενα ποτέ να είμαι εδώ σήμερα, να μου δοθούν τόσο σημαντικές ευκαιρίες και να γνωρίσω τόσο σημαντικούς ανθρώπους», είπε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ενώ σχετικά με συναδέλφους του που έχουν φύγει από τη ζωή ανέφερε ότι «Και ο Σάκης Μπουλάς και όλοι που έχουν “φύγει” μου λείπουν».

«Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι για αυτό τον ρόλο», εξήγησε ο ηθοποιός, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του αποκάλυψε ότι «Μαγειρεύω συνέχεια, είναι δικό μου “κουσούρι”, είμαι Ρατατούης, μου αρέσει πολύ».

Για το αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από reality show, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης αποκάλυψε: «Δε μου έχουν πει να πάω στο Survivor, μου έχουν προτείνει ταξιδιωτική εκπομπή με την μηχανή. Πριν πολλά χρόνια υπήρχε μια πρόταση για reality».

Αναφερόμενος στο ελληνικό MeToo και σε καταγγελίες που έχουν γίνει για συναδέλφους του με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε ότι «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του. Το “50-50” ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε κάποιον και να πούμε μπράβο. Το να τσακωθείς το καταλαβαίνω».