«Ράδιο Αρβύλα»: Ο gourmet Κορυδαλλός για τον Φουρθιώτη, η «σιωπηλή μπάντα» και το φιλί Ντάφυ – Μπόγδανου
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Ο gourmet Κορυδαλλός για τον Φουρθιώτη, η «σιωπηλή μπάντα» και το φιλί Ντάφυ – Μπόγδανου

«Ράδιο Αρβύλα»: Ο gourmet Κορυδαλλός για τον Φουρθιώτη, η «σιωπηλή μπάντα» και το φιλί Ντάφυ – Μπόγδανου

Αυτό ήταν το top 10 επικαιρότητας

Με ένα βασικό ερώτημα ξεκίνησε το αποψινό «Ράδιο Αρβύλα» και τον Αντώνη Κανάκη να αναρωτιέται αν τελικά βλέπει πια την εκπομπή κανένας, μετά και το άνοιγμα της εστίασης με τα καφέ και τα εστιατόρια να επαναλειτουργούν –έπειτα από 6 μήνες.

Ταυτόχρονα, έγινε και μια αναφορά στο «Βινύλιο» και τη μεταφορά του στις 11 και κάτι το βράδυ (τελευταία εκπομπή της σεζόν), μετά την αλλαγή της ώρας στη βραδινή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Το γκάλοπ των «Ράδιο Αρβύλα» έχει να κάνει με τον Πόντιο Πιλάτο και το ποιον θα ελευθέρωνε αν ήταν στη δική μας εποχή «τον Μένιο Φουρθιώτη ή τον Μάνο Βόσκαρη»;

Top επικαιρότητας

Ξεκινά δυναμικά με ρεπορτάζ για το αρνί του Πάσχα και την επική ερώτηση δημοσιογράφου για το όνομα του νεκρού αμνοεριφίου.  «Αν καταφέρει η ανθρωπότητα να εξελιχθεί στο μέλλον θα βλέπουμε αυτές τις εικόνες και θα μας αποκαλούν βαρβάρους», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Σειρά έχει ο «άνθρωπος της βιοπάλης» Άδωνις Γεωργιάδης στον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά και η φάρσα που έγινε σε ιερέα.

Απίστευτο ρεπορτάζ εκπομπής για το σωστό σπάσιμο των αυγών και η εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για την κόρη του που την αφήνει να κερδίζει στο σπάσιμο των αυγών.

https://streamable.com/k7n2ga

Η Ματίνα Παγώνη έσπασε το twitter με την εμφάνισή της σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Ντέρμπι το δημοψήφισμα ανάμεσα στον Μένιο Φουρθιώτη και τον Μάνο Βόσκαρη.

Τα ρεπορτάζ για το ψήσιμο του αρνιού ανέβασαν τους τόνους και τις θερμοκρασίες, ενώ το ειδικό μενού που ζήτησε ο Μένιος Φουρθιώτης δεν πέρασε ασχολίαστο.  Για τους Celebrities τροφίμους, λοιπόν, το βραβευμένο με «χρυσό σουγιά» Gourmet Κορυδαλλός τα προσφέρει όλα… μέχρι και photo booth για τα prison stories.

Τα σχόλια για το φιλί Ηλία Μπόγδανου και Τριαντάφυλλου ήταν το talk of the town, με τον Αντώνη Κανάκη να θυμάται το επικό φιλί του με τον Σερβετά ως Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη.

«Αντώνη ήσουν χάλια, όπως και κάθε φορά που μεταμφιέζεσαι σε γυναίκα. Θα ήταν ατύχημα αν είχες γεννηθεί γυναίκα», είπε στον Αντώνη Κανάκη, ο Χρήστος Κιούσης με τον παρουσιαστή να του λέει ότι τον βλέπουν τα παιδιά του και τον «τραυματίζει» ψυχικά.

Το άνοιγμα της εστίασης χωρίς μουσική προκάλεσε μπερδέματα, αλλά και έφεραν στο προσκήνιο τη «σιωπηλή μπάντα».

https://streamable.com/t6h3f4

Στο νούμερο 1 του top 10 επικαιρότητας ο Σάββας Πούμπουρας, που έκανε «μια καταπληκτική πρόταση» της δωρεάν εργασίας και «η χώρα δεν ήταν έτοιμη να τη δεχθεί».

Νικητής του γκάλοπ ο Μένιος Φουρθιώτης

https://streamable.com/t8eriv