«Ράδιο Αρβύλα»: Συνήγορος του Hannibal ο Αλέξης Κούγιας και η Αγγελική Νικολούλη που δεν σηκώνει πολλά πολλά
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Συνήγορος του Hannibal ο Αλέξης Κούγιας και η Αγγελική Νικολούλη που δεν σηκώνει πολλά πολλά

«Ράδιο Αρβύλα»: Συνήγορος του Hannibal ο Αλέξης Κούγιας και η Αγγελική Νικολούλη που δεν σηκώνει πολλά πολλά

Το Top Επικαιρότητας

Τη λίστα με τα καλύτερα των ημερών παρουσίασαν για ακόμα μία ημέρα οι «Ράδιο Αρβύλα», ωστόσο δεν θα μπορούσαν να αφήσουν απ’ έξω και το ερώτημα της ημέρας, πάντα βασισμένο στις εξελίξεις.

Στο δημοψήφισμα η ερώτηση ήταν: «Ποιο επάγγελμα είναι το πλέον αναξιοπρεπές;» με τις απαντήσεις να είναι τρεις: «Επαγγελματίας ομοφοβικός, επαγγελματίας υβριστής, επαγγελματίας συνήγορος του διαβόλου».

Η λίστα

Ο Τριαντάφυλλος και η επική τούμπα του στο Survivor ήταν το πρώτο θέμα της λίστας των «Αρβύλα», οι οποίοι του ετοίμασαν και ένα βιντεάκι προς τιμήν του.

Ο Ακρομπέτο και η παγκόσμια αναγνώριση, ενώ στο Νο 21 σε καραντίνα και τα ζώα. Αποκλειστικά πλάνα από την εκπομπή.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και ο βαρύγδουπος λόγος του πήγε στα χαμένα. Στο Αγρίνιο πίνουν τον καφέ τους πάνω στην καρότσα, ενώ ένας συμπολίτης μας ετοιμάζεται για Τσικνοπέμπτη και δεν νοιάζεται για τα πρόστιμα.

Το throwback της ημέρας είχε διαφημιστικό με χειροπράκτη, ο οποίος δεν ήταν και πολύ ελκυστικός. Στο Νο16, η μαγική μάσκα φτιαγμένη για πλάκες στους αστυνομικούς.

https://streamable.com/1qvau4

Ο Hannibal Lecter ζήτησε ως συνήγορό του τον Αλέξη Κούγια. Σειρά πήραν οι Joker και Freddy Krueger.

Η κ. Παγώνη «πάγωσε» και θύμισε κρύο ανέκδοτο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Στο Νο10 ο κύριος με σύνταξη άνω των 1.000 ευρώ έκανε εντύπωση.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν σηκώνει πολλά πολλά στην εκπομπή της και δεν… χαμπαριάζει από απειλές. Η εκπομπή είχε τις αντιδράσεις της Αγγελικής σε μηνύματα από τη ΔΕΗ και τον πρώην της.

Στο Νο6 ο Νίκος Κωνσταντινίδης και η ιστορία ναυαγίου του αποκλειστικά στους «Αρβύλα».

https://streamable.com/uyuzd0

Στο Νο5 το πιο σύντομο «άντε γεια» του Τάκη Τσουκαλά. Στη συνέχεια, ο Τάκης μίλησε με Παναθηναϊκό και του έκανε… ντρίπλα.

Στο Νο2 το πουλί στην Αυστραλία λέει ψέματα για να κάνει σεξ. Η εκπομπή έκανε έρευνα και βρήκε τι συμβαίνει ακριβώς.

Το Νο1 δεν έπαιξε ποτέ. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έδειξε νικητήριο αναξιόπιστο επάγγελμα το «συνήγορος του διαβόλου».

https://streamable.com/8bk11i