«Ράδιο Αρβύλα»: Το παλιό ΠΑΣΟΚ, η «ξανθιά» Ηλιάνα και ο Μένιος στη Βουλή
Νέα

«Ράδιο Αρβύλα»: Το παλιό ΠΑΣΟΚ, η «ξανθιά» Ηλιάνα και ο Μένιος στη Βουλή

«Ράδιο Αρβύλα»: Το παλιό ΠΑΣΟΚ, η «ξανθιά» Ηλιάνα και ο Μένιος στη Βουλή

Το Top 27 της επικαιρότητας

Εξαιρετικά αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να παρουσιάσουν όλα τους τα θέματα ήταν στην πρώτη εκπομπή της εβδομάδας οι «Ράδιο Αρβύλα»!

Το ξεκίνημα είχε μάσκα – δεινόσαυρο, φουλ του αντισηπτικού και Bachelor με τη Σία Βοσκανίδου και τους… τίτλους της.

Η νέα οδηγία της κυβέρνησης για τον κορονοϊό και τις προπονήσεις των αθλητών είναι… σατανική, ενώ η είδηση στην Ελλάδα, είναι η βίλα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Η σύγκριση με το παλιό ΠΑΣΟΚ ήταν αναπόφευκτη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ετοιμάζεται να κατέβει στην πολιτική και έδωσε ένα παράδειγμα από τα όσα είπε στον τελικό του Big Brother.

https://streamable.com/f0kybv

Στο Νο 20 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσπασε το στερεότυπο για τις ξανθιές με την παρουσίαση μιας φρυγανιέρας. Πολλά τα… πηδήματα των αριθμών και ένα έκτακτο δελτίο «έσκασε» στην οθόνη, γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζει κόμμα. Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα όλες οι λεπτομέρειες.

https://streamable.com/q9nder

Στο Νο 12 επανήλθε το «άκυρο χειροκρότημα». Ο Σωκράτης Βαρδάκης του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα, δίνει ρεσιτάλ. Στο Νο 11 βρέθηκε το πρόστιμο για τους μαθητές. Το spot του υπουργείου για να είστε ενήμεροι και η αναίρεση της απόφασης.

https://streamable.com/tbjum3

Στο Νο 10 ο «δημοκράτης» Τάκης Τσουκαλάς, το 9 και το 8 στην άκρη, ενώ ακόμα ένα έκτακτο διέκοψε τη ροή της εκπομπής. Οι αντιδράσεις των ξένων ηγετών για τον Μένιο Φουρθιώτη και το νέο του ξεκίνημα. Στο Νο 6 τα κορίτσια του My Style Rocks κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Άλλο κακό να μη μας βρει!

Στο Νο 2 kalymnos-news και συνέντευξη με τον προπονητή του Πρωτέα στα βάθη του Αμαζονίου. Στο Νο 1 το trap κομμάτι «Μα το Χρυσό» του Υποχθόνιου σε συνεργασία με τον Sele.

https://streamable.com/f7q0fh