Ραμόνα Βλαντή: «Δεν βλέπω τίποτα στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, κοιμάμαι»
Νέα

Ραμόνα Βλαντή: «Δεν βλέπω τίποτα στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, κοιμάμαι»

Ραμόνα Βλαντή: «Δεν βλέπω τίποτα στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, κοιμάμαι»

Τι είπε για τη Μέγκι Ντρίο και τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης

Το δικό της ρόλο στο Style me Up έχει η Ραμόνα Βλαντή, οποία καθημερινά υποδέχεται κόσμο που θέλει να αλλάξει και ζητά τη βοήθεια τη δική της, αλλά και των Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

«Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter. Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ», είπε σχετικά με το σχόλιο του μοντέλου ότι δεν θα έπρεπε να είναι στη θέση που είναι, καθώς δεν έχει ντύσει διάσημους.

Ακόμα, η Ραμόνα είπε ότι βλέπει GNTM και σχολίασε χαρακτηριστικά ότι: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δεν βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ».

«Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά. Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου», σημείωσε για τα σχόλια που ακούγονται για την ίδια.

«Δεν έχω προσωπικές κόντρες με κανέναν. Οι κόντρες μου είναι για αυτά που φοράνε. Δε θα κρίνω εγώ τα επαγγελματικά τους. Οι παρουσιάστριες στην τηλεόραση δεν είναι καλοντυμένες», είπε κλείνοντας η Ραμόνα Βλαντή.