Ράνια Κωστάκη: Εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό για 16 ώρες
Νέα

Ράνια Κωστάκη: Εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό για 16 ώρες

Ράνια Κωστάκη: Εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό για 16 ώρες

Κατάφερε να φύγει τα ξημερώματα της Τρίτης

Έναν «Γολγοθά», όπως και χιλιάδες κόσμου, πέρασε η Ράνια Κωστάκη το βράδυ της Δευτέρας στην Αττική Οδό, καθώς εγκλωβίστηκε εκεί κατά την επιστροφή της από την Κύπρο.

Η γνωστή ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για την ταλαιπωρία που υπέστη και την ώρα που κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

«Μετά από 16 ώρες κατάφερα να φτάσω στη Γλυφάδα, σε φιλικό σπίτι. Ταξίδευα από την Κύπρο για το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, αφού κάναμε μία ώρα να προσγειωθούμε, φεύγοντας από εκεί, μπήκαμε στην Αττική Οδό, στις 13:10 το μεσημέρι. Μας είπαν να περάσουμε, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα ότι πιο κάτω υπάρχουν εκχιονιστικά.

Στο ξενοδοχείο στην έξοδο της Κάντζας, μείναμε ακινητοποιημένοι, μέχρι περίπου τις 05:30 το πρωί. Δεν ήρθε ποτέ κανένας ανθρωπος, ήρθα στις 4 περίπου για το αν θέλαμε κουβέρτες και νερά. Εμείς είχαμε και καύσιμα και φαγητά, αλλά για καλή μας τύχη ήμασταν κοντά στο βενζινάδικο. Μπροστά και πίσω από εμάς υπήρχε πολύς κόσμος. Η χιονόπτωση ήταν πολύ έντονη», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που μας γύρισαν προς τα πίσω, προς το αεροδρόμιο. Μας ενημέρωσαν ότι έχει πολύ κόσμο στο αεροδρόμιο ή θα έπρεπε να πάμε από της Βάρης-Κορωπίου. Πολύς κόσμος δεν μας ακολούθησε γιατί δεν γνώριζαν. Εμείς πήγαμε με δικό μας ρίσκο».