Ρένια Λουιζίδου (για το «Καφέ της Χαράς»):  «Αν με περίμεναν να κάνω τους καφέδες στη σειρά, ακόμα θα γυρίζαμε σκηνές»!
Νέα

Ρένια Λουιζίδου (για το «Καφέ της Χαράς»): «Αν με περίμεναν να κάνω τους καφέδες στη σειρά, ακόμα θα γυρίζαμε σκηνές»!

Ρένια Λουιζίδου (για το «Καφέ της Χαράς»):  «Αν με περίμεναν να κάνω τους καφέδες στη σειρά, ακόμα θα γυρίζαμε σκηνές»!

«Σε όλα τα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου, και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα»

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στο χρόνο, και σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Το καφέ της Χαράς»!

«Η Χαρά είναι ο ρόλος που με χαρακτηρίζει περισσότερο από όλους. Ίσως από όλους τους υπόλοιπους ρόλους που έχω κάνει, μου μοιάζει περισσότερο στους τρόπους και τη συμπεριφορά. Ο ρόλος τη Χαράς δε με δυσκόλεψε. Αν και οι ζωές μας δεν έμοιαζαν σε τίποτα, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έφεραν τη Χαρά πολύ κοντά σε εμένα», ανέφερε για το ρόλο της η αγαπημένη ηθοποιός.

«Ο κόσμος μού έλεγε “πώς τον αντέχεις κορίτσι μου τον γρουσούζη”, για τον Πώποτα. Πάντα έλεγα στον Χάρη Ρώμα, “δεν σε πιστεύω που το γράφεις μόνος σου και γράφεις για τον εαυτό σου αυτό το ρόλο”», είπε για τον συμπρωταγωνιστή της, Χάρη Ρώμα, και τις αντιδράσεις του κόσμου στην τηλεοπτική του σχέση.

«Σε ένα από τα γυρίσματα είχαν φέρει ένα σκυλί να… υποδυθεί το λύκο, και είχαμε πει να είναι εκπαιδευμένο για να μην κινδυνεύσουν τα παιδάκια. Το σκυλί αυτό, όμως, ήταν πάρα πολύ εκπαιδευμένο, και ήταν αδύνατο να το κάνουμε να δείξει στοιχειωδώς άγριο», αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου γελώντας.

«Στη σειρά μου άρεσε που κράτησαν ένα στοιχειώδη ρεαλισμό στο ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έμειναν μαζί. Παρότι είχε δημιουργήσει τρομερές αντιδράσεις στο κοινό το γεγονός ότι η Χαρά εγκατέλειψε τον Πώποτα, πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να γίνει τότε», συνέχισε η ίδια.

«Σε όλα τα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου, και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα», περιέγραψε, ενώ αναφέροντας ακόμα ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα είπε ότι «Όταν γυρίζαμε σκηνή στην πλατεία του χωριού με καπνούς και ντουμάνια, πέρασε ένα παππούς που νόμιζε ότι όντως αυτό συνέβαινε και μας “την είπε”».

Η Ρένια Λουιζίδου δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα… Φατσέικα, που δεν είναι άλλα από τις αξέχαστες ατάκες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, γνωστές και ως τα… «μαργαριτάρια» του Φατσέα!

«Τα “Φατσέικα” ήταν για όλους μας μια έκπληξη. Στην αρχή εμείς τα θεωρούσαμε λίγο υπερβολικά. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μου είχε πει ότι ένας δάσκαλος σε σχολείο, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των παιδιών, είχε μαζέψει “Φατσέικα” για να τους κάνει μάθημα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν με περίμεναν να κάνω τους καφέδες στη σειρά, ακόμα θα γυρίζαμε σκηνές. Ήταν έτοιμοι από κάτω», αποκάλυψε, τέλος, γελώντας η Ρένια Λουιζίδου.