Ρένια Λουιζίδου: «Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Γιάννης Μπέζος στη σκηνή. Του το χρωστάω»
Νέα

Ρένια Λουιζίδου: «Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Γιάννης Μπέζος στη σκηνή. Του το χρωστάω»

Ρένια Λουιζίδου: «Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Γιάννης Μπέζος στη σκηνή. Του το χρωστάω»

Ηηθοποιός βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4»

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» ήταν η Ρένια Λουιζίδου και μίλησε για τους λόγους που απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως είναι ο τρόπος της να προφυλάσσεται από την κακοήθεια του κόσμου καθώς τη μία ημέρα μπορεί κανείς να σε αποθεώνει και την άλλη να σε δικάζει με τον χειρότερο τρόπο.

Βέβαια δεν της αρέσει ούτε η υπερπροβολή με τις εκατοντάδες φωτογραφίες που επιδεικνύεται μία επίπλαστη ευτυχία η οποία ασκεί πίεση σε άτομα που βασανίζονται με τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

«Δεν έχω social media γιατί προφυλάσσομαι. Τρελοκομείο ρε παιδιά, πολλή ένταση και στο θετικό και στο αρνητικό. Μανία! Κάθε μέρα να ξυπνάς και να είσαι στο έλεος του σήμερα σε λατρεύουν και μετά αποφάσισαν να σε φάνε;».

«Στο Instagram ντρέπομαι να πουλήσω αυτό το παραμύθι ότι είμαι ιπτάμενη και χαρούμενη. Μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις φωτογραφίες, εγώ δεν νιώθω ούτε μία φορά μες στη μέρα φωτογραφίσιμη».

Η ηθοποιός μίλησε ακόμη για τα πρώτα της βήματα στον χώρο αποκαλύπτοντας ότι κατέβηκε στην Αθήνα λόγω μιας οντισιόν της Ξένιας Καλογεροπούλου.
Είχε μεγάλο άγχος πριν πρωτοβγεί στο σανίδι αλλά έχει να ευχαριστεί τον Γιάννη Μπέζο που της έδωσε το «σπρώξιμο» που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τους φόβους της.

«Με έβγαλε με “κλωτσιά” ο Μπέζος στη σκηνή, είχαμε μαζί ένα νούμερο. Μου τραβούσε το χέρι και του το χρωστάω γιατί βγήκα στο σανίδι και με τραβούσε. Είχα φρικάρει γιατί βγήκα από τη σκηνή με όλες τις Ηλέκτρες και τους Άμλετ και έπρεπε να κάνω επιθεώρηση, κάτι που κανείς δεν με είχε προετοιμάσει».