Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»
Πρωινές εκπομπές

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»

Το άγριο σκηνικό που αντιμετώπισε στη δουλειά του

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και απάντησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και το γεγονός ότι ένας άνδρας πολλές φορές αντιμετωπίζεται ως ένας δυνάμει βιαστής.

Η Τζένη Μελιτά ρώτησε τον ηθοποιό για το αν αισθάνεται προνομιούχος επειδή είναι ένας λευκός και επιτυχημένος άντρας στη δουλειά του κι εκείνος απάντησε: «Όχι, είμαι ύποπτος. Δεν είναι προνόμιο και μου ‘χει κάνει εντύπωση. Επειδή όντως έγιναν εγκλήματα στον χώρο μας που δικάζονται αυτή τη στιγμή, πολλές φορές αντιμετωπίζεσαι ως ένας δυνάμει βιαστής. Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος είναι σκηνοθέτης και έχει μία δύναμη στον χώρο είναι δυνάμει και κάποιος που θα παρενοχλήσει».

Για το αν έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε ένα άγριο συμβάν που του έχει τύχει: «Κι εγώ θύμα ήμουν από σκηνοθέτες. Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη. Δεν θα πω το όνομά του δημόσια, γιατί αρπαχτήκαμε στις δουλειές. Εγώ το έκανα να αρπαχτούμε στις μπουνιές, άλλοι άνθρωποι το υπέμειναν. Άντρας προς άντρα. Δεν είναι λοιπόν η κακοποιητική συμπεριφορά μόνο από άντρα προς γυναίκα. Απλώς εκεί είναι πιο πολυδιάστατο».

«Δεν μου έχουν πει κάτι αλλά είναι μία ατμόσφαιρα που πλανάται μίας εν δυνάμει απειλής. Έχω λοιπόν να πω σε όλους τους φίλους και τις φίλες που είναι στον χώρο μας ότι δεν πρέπει να βλέπουν σε όλους τους εργοδότες του επαγγέλματός μας κάποιον δυνάμει παρενοχλητή. Μιλάω για τον εαυτό μου, δεν εκπροσωπώ κάποια συνομοταξία», πρόσθεσε.