Ρένος Χαραλαμπίδης για MeToo: «Αυτοί που είναι στη φυλακή ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν»
Νέα

Ρένος Χαραλαμπίδης για MeToo: «Αυτοί που είναι στη φυλακή ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν»

Ρένος Χαραλαμπίδης για MeToo: «Αυτοί που είναι στη φυλακή ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν»

Όσα είπε για τη ζωή του, την επιλογή του να μην παντρευτεί αλλά και το σεξ

Για τους γονείς του, την εποχή των υψηλών αμοιβών, το κίνημα MeToo, αλλά και τις επιλογές του, μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Αν μετανιώσω που δεν παντρεύτηκα, θα το μάθω στα βαθιά γεράματα. Δε μετανιώνω, όμως, στον πρώτο απολογισμό. Θα ήθελα να γίνω πατέρας έχοντας εξασφαλίσει οικογένεια. Δεν είναι κατοικίδιο το παιδί, έχω σκυλάκι, τη Μιμίκα», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για την προσωπική του ζωή και την απόφασή του να μην παντρευτεί.

«Πέρασα κρίση στα 40. Δεν καβάλησα το καλάμι, όχι επειδή είμαι σεμνός, αλλά επειδή είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία, όλα μου φαίνονταν λίγα», συνέχισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στους γονείς του, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε ότι «Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και ο πατέρας μου κηπουρός. Μου αφαιρεί βάρη που δεν είχαν παρελθόν που να με βαραίνει, ήθελαν μόνο να είμαι χαρούμενος».

«Είμαι ταμένος στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Το πρώτο δημοσίευμα για μένα ήταν στο βιβλίο θαυμάτων», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι «Πιστεύω στο Θεό, αλλά δεν είμαι φανατικός».

«Αν ξαναζούσα τη ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο. Δεν θυμάσαι και τίποτα από το σεξ, γυναίκες που χόρεψα θυμάμαι, ή ένα χορό σε πανήγυρι», ανέφερε ακόμα.

Μιλώντας για την εποχή των υψηλών αμοιβών, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε ότι «Το 1999 είχα την τύχη να περνάει ένα τρένο με λεφτά. Τα λεφτά που έβγαλα για μία δεκαετία ήταν ανεμομαζέματα, όχι όμως ανεμοσκορπίσματα».

«Δεν έχω πάθη, είμαι νερόβραστος», σημείωσε ακόμη, ενώ αναφερόμενος στο MeToo και όσα ήρθαν «στο φως» μέσω των σχετικών καταγγελιών δήλωσε ότι:«Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;».

«Δεν μπορώ να επικρίνω κάποιον που πάει σε reality, επειδή εγώ ξεκίνησα από τηλεοπτικά προϊόντα που θεωρούνταν κατωτέρου επιπέδου, τα λεγόμενα τρικάμερα. Δεν κοιτάω τα χάλια μου;», είπε ακόμα ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε γελώντας και στο γεγονός ότι η πάροδος του χρόνου δεν έχει επηρεάσει ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση. «Λόγω DNA δεν ασπρίζουν τα μαλλιά μου, ζω την τραγωδία του καθ’ υποψία βαψομαλλιά», τόνισε χαρακτηριστικά.