Saint: Συνελήφθη ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης
Ελλάδα

Saint: Συνελήφθη ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης

Saint: Συνελήφθη ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ο Πέτρος Δήμου, γνωστός στον χώρο της τραπ μουσικής ως Saint συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς κατηγορείται για βιασμό 16χρονης, ο οποίος φέρεται να τελέστηκε στις 7 Ιουνίου.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του και μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του 27χρονου, ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο 27χρονος παρέσυρε την ανήλικη σε αγροτική περιοχή, όπου φέρεται να την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07/06/2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.