Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου
Νέα

Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Με ποιους έχει κρατήσει επαφές από το Survivor και με ποιους δεν έχει πει ούτε «γεια»;

Τα χρήματα από το Survivor περιμένει να πάρει στα χέρια του ο νικητής του reality επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, για να μπορέσει να υλοποιήσει όλα αυτά που έχει σχεδιάσει, αλλά και για να βοηθήσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ανοίξει μια σχολή πολεμικών τεχνών και να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία του με την εκπομπή Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από τα μέσα. Βέβαια μετά με κάλεσε και το κανάλι, μιλήσαμε, είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή ροή και δεν τα βρίσκουμε οπότε πήραμε και την απόφαση από κοινού να μην είμαι στην εκπομπή», αποκάλυψε και στη συνέχεια απάντησε για τον Bachelor, Αλέξη Παππά.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία μόνος του όπως και ο Τριαντάφυλλος. Είναι γεννημένος για το Bachelor, νομίζω πως το είπε και στο intro της εκπομπής ότι είναι σαν να παίζει τον ρόλο της ζωής του. Στην ουσία αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς».

Όσον αφορά στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δήλωσε: «Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα. Εμείς τα λέγαμε ξεκάθαρα. Είναι αυτό που βλέπετε και ακόμα είναι αυτό που βλέπετε. Περάσαμε μια κατάσταση την οποία δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο ζευγάρι στον κόσμο που την έχει ζήσει. Να ξαναενωθεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά μέχρι εκεί».

Ο νικητής του Survivor τόνισε ότι έχει στενές επαφές με τον Τριαντάφυλλο αλλά και με άλλους πρώην συμπαίκτες του, ωστόσο δεν έχει μιλήσει καθόλου με την τριάδα, Καφετζή, Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη.

https://streamable.com/2m52it