Σάκης Κατσούλης: Το ξεκαθάρισμα για τον χωρισμό και τη σχέση με τη Μαριαλένα – Τι είπε για Γιώργο Λιβάνη και Χριστίνα Κεφαλά;
featured

Σάκης Κατσούλης: Το ξεκαθάρισμα για τον χωρισμό και τη σχέση με τη Μαριαλένα – Τι είπε για Γιώργο Λιβάνη και Χριστίνα Κεφαλά;

Σάκης Κατσούλης: Το ξεκαθάρισμα για τον χωρισμό και τη σχέση με τη Μαριαλένα – Τι είπε για Γιώργο Λιβάνη και Χριστίνα Κεφαλά;

Στην εκπομπή Love It μετά τη μεγάλη νίκη του στο Survivor βρέθηκε ο Σάκης Κατσούλης και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση και τον χωρισμό από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν από το Survivor, αλλά και τις σκέψεις για το μέλλον τους. Ο ίδιος ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη Χριστίνα Kεφαλά, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιβάνη και μίλησε για τις φήμες περί βίας που κυκλοφορούν  για το πρόσωπό του.

«Δεν με πείραξε που το 90% των παικτών ήθελαν τον Ηλία για νικητή», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης και ανέφερε: «Μετά το ξέσπασμα στο Survivor σκεφτόμουν να αποχωρήσω. Κάποια πράγματα που έγιναν με έκαναν να πω ότι το Survivor δεν είναι για εμένα. Εγώ μπήκα για το αθλητικό κομμάτι, γιατί αυτό είναι η ζωή μου, ο αθλητισμός. Είπα και χθες μακάρι να πάνε όλοι οι γονείς τα παιδιά τους στον αθλητισμό γιατί θε κερδίσουν πολλά».

Για τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη είπε: «Ο Νίκος Μπάρτζης είναι πολύ πραγματικός και ό,τι λέει το λέει δίχως δεύτερη σκέψη. Είπαμε κάποια πράγματα και ο Τζέιμς είχε έρθει να μου ζητήσει συγγνώμη. Τη δέχθηκα, αλλά δεν σβήνονται όλα με μια συγγνώμη. Δεν αλλάζει αυτό που είπε και μπορούσαμε να ζούμε και χωριστά, δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι φίλοι. Φίλους είχα και πριν από το Survivor, δεν μπήκα στο παιχνίδι για να κάνω φίλους, αλλά για την εμπειρία και για τη Μαριαλένα».

https://streamable.com/o7ro32

Συγκινήθηκε ο Σάκης Κατσούλης

Όταν είδε όμως, τις εικόνες του με τη Μαριαλένα από το Survivor, ο Σάκης Κατσούλης συγκινήθηκε: «Τσακωνόμουν με τη Μαριαλένα συνέχεια. Αν ήταν κάτι σκηνοθετημένο… Είναι λογικό να τσακώνεται η Μαριαλένα με εμένα. Είμαι πιο δύσκολο το Survivor για μια γυναίκα. ήταν από την πρώτη μέρα και οι ορμόνες της βαρούσαν καμπανάκια, είχε πρηστεί κάποια στιγμή. Είναι λογικό να ξεσπά. Την ξέρω καλά και ήξερα πότε έπρεπε να κάνω πίσω. Έκανα πάντα πίσω. Την είχα πάντα αγκαλιά, όταν ξεσπούσε» και προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

«Χώρισαν πολλά ζευγάρια την περίοδο της καραντίνας. Ήμασταν συνέχεια μαζί, εγώ ήμουν και φαντάρος. Απολύθηκα από τον στρατό τον Σεπτέμβριο, πριν να μπω στο Survivor, οπότε περάσαμε έναν χρόνο με μεγάλη ένταση επειδή έλειπα. Υπήρχε πίεση και με τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις και υπήρξε τριβή. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο».

Η Χριστίνα Κεφαλά, οι φήμες για βία και ο Γιώργος Λιβάνης

Στην ερώτηση για τη Χριστίνα Κεφαλά απάντησε: «Υπήρξε  ένα φλερτ για μικρό χρονικό διάστημα. Είναι άσχημο να βγω και να πω εγώ. Η κοπέλα πρέπει να βγει να πει ό,τι θέλει και να σεβαστεί ο άνδρας αυτό που είπε. Σέβομαι πολύ το γυναικείο φύλο. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως φέρομαι στη ζωή μου».

Έπειτα απάντησε και στα σχόλια που τον αποκαλούσαν «χειριστικό» και σε όσους μιλούσαν για άσκηση βίας απέναντι στη Μαριαλένα: «Δεν έχω σχέση με καμία μορφή βίας. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν», είπε και ανέφερε: «Θεωρείτε ότι η Μαριαλένα θα δεχόταν οποιαδήποτε μορφή βίας; Όταν είδα το βίντεο να με λέει καραγκιόζη τις πρώτες μέρες ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Τι να πω; Έκανα υπομονή γιατί ήθελα να τη βοηθήσω όσο μπορώ. Το κίνητρο για να μπω ήταν ότι μου δόθηκε μια ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία που λέγεται Survivor. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο με τη Μαριαλένα με έπιασαν τα κλάματα».

Στην επίμαχη ερώτηση αν θα είναι και πάλι ζευγάρι απάντησε: «Δεν έχουμε κάνει καμία σκέψη με τη Μαριαλένα για το τι θα γίνει μετά το παιχνίδι. Είμαι εδώ λίγες ώρες μετά τον τελικό και δε ξέρω τι μου γίνεται. Τη λατρεύω την αγαπάω και δε θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου».

Για τον Γιώργο Λιβάνη είπε: «Ήξερα από φήμες πως ήταν με τον Γιώργο Λιβάνη η Μαριαλένα. Είχαμε πάει και στο μαγαζί του πιο παλιά με τη Μαριαλένα, αλλά με τον Γιώργο Λιβάνη δεν ήμασταν φίλοι. Δεν θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα σε μια κοπέλα. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν έχω προσπαθήσει να διεκδικήσω κοπέλα που βρίσκεται αλλού. Ακόμη κι αν σε πονάει, κάνεις πίσω. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του άλλου και να δημιουργήσω πρόβλημα».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα ήταν με ένα κορίτσι που δεν τον ήθελαν οι γονείς της απάντησε: «Δεν θα ήθελα ένα κορίτσι που δεν με θέλουν οι γονείς της. Δεν νομίζω πως μπορείς να παραμελήσεις την οικογένειά της. Είναι απόλυτα λογικά να πουν οι γονείς της Μαριαλένας κάτι. Δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν τις καταστάσεις το ίδιο. Πόσο μάλλον όταν είσαι γονιός. Όλοι έχουμε την άποψή μας. Στον πατέρα μου τον ίδιο είπα πως όλα είναι ρευστά. Αλλά είναι μπαμπάς. Δεν μπορώ να του αφαιρέσω το δικαίωμα να λέει αυτά που θέλει για τον γιο του».

https://streamable.com/rkagvf