Σάκης Κεχαγιόγλου σε Ιωάννα: «Σε συμπονώ – Μη με παρεξηγήσεις»
Νέα

Σάκης Κεχαγιόγλου σε Ιωάννα: «Σε συμπονώ – Μη με παρεξηγήσεις»

Σάκης Κεχαγιόγλου σε Ιωάννα: «Σε συμπονώ – Μη με παρεξηγήσεις»

Όσα είπε ο συνήγορος της βιτριολίστριας στην άτυχη κοπέλα

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου κατά την άφιξή της στο Μικτό Ορκωτό Αθηνών, εκεί όπου ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από μια γυναίκα, πριν από 16 μήνες.

Η άτυχη κοπέλα εμφανίστηκε με μια λευκή μάσκα στο πρόσωπο και καπέλο για να προστατεύεται από τον ήλιο και παρά την ψυχραιμία που προσπάθησε να δείξει, στο τέλος φάνηκε να λυγίζει και να ταράζεται, πιάνοντας το στομάχι της.

Μαζί της, όπως ανέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ήταν ο αδερφός της και ο θείος της, ενώ πάντα στο πλευρό της στάθηκαν οι δύο δικηγόροι της, οι οποίοι δημιούργησαν «ασπίδα» προστασίας δίπλα της.

Από την πλευρά της κατηγορούμενης, η 36χρονη δεν έδωσε το «παρών», παρά ήταν εκεί ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μάλιστα είχε και μια μικρή συνομιλία με την Ιώάννα Παλιοσπύρου,  στην οποία εξέφρασε τη συμπόνοια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπάθεια και τη θλίψη του στην Ιωάννα και της υπογράμμισε να μην την παρεξηγήση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, γιατί απλώς κάνει τη δουλειά της.

https://streamable.com/h9xr5a